Inici » Beneficis de la crema de cacauet: propietats, valor nutricional i usos

Beneficis de la crema de cacauet: propietats, valor nutricional i usos

by vivirtusalud
0 comment
un frasco de mantequilla de maní con una cuchara de madera y un plato de mantequilla de maní al lado, Ceferí Olivé, p, una foto de archivo, hurufiyya

Introducció

La crema de cacauet, elaborada a partir de la trituració d’aquest fruit sec torrat, és un aliment versàtil i popular a diversos mercats, incloent-hi l’espanyol.

Valor Nutricional

Per cada 100 grams, la crema de cacauet aporta 588 kcal, 50 g de greixos, 25 g de proteïnes, 20 g d’hidrats de carboni i 43 mg de calci.

Beneficis per a la Salut

Aquest aliment és recomanat per a persones amb alta activitat física, com a esportistes, a causa del seu alt contingut energètic i proteic, que afavoreix el desenvolupament muscular. A més, el consum s’associa a la reducció de l’obesitat.

Propietats Nutricionals

La crema de cacauet conté una quantitat significativa de calci i ferro, fonamentals per a la salut òssia i la prevenció d’anèmies. Així mateix, se li atribueixen propietats antioxidants que, juntament amb la fibra, ajuden a prevenir certs tipus de càncer.

Usos i Recomanacions

A més de ser un ingredient comú a la rebosteria, la crema de cacauet pot consumir-se sola o amb pa en berenars. És important verificar la marca, ja que moltes contenen altes quantitats de sucres afegits.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad