Inici » El col·lagen ideal per cuidar la teva pell i cos segons les teves necessitats

El col·lagen ideal per cuidar la teva pell i cos segons les teves necessitats

by vivirtusalud
0 comment

Introducció

Trobar el col·lagen ideal per cuidar la pell i el cos pot ser un desafiament, ja que hi ha nombrosos suplements al mercat que s’adapten a diferents circumstàncies i necessitats. El col·lagen exerceix un paper fonamental en l’aparença de la pell, la salut òssia i articular. A mesura que envellim, la producció de col·lagen disminueix, de manera que prendre suplements alimentaris pot ser beneficiós per mantenir nivells adequats d’aquesta proteïna al cos [[1]].

El col·lagen s’engreix?

Hi ha la creença que els suplements de col·lagen poden causar augment de pes, però això no és cert. El col·lagen té un baix valor calòric i pot formar part de qualsevol dieta equilibrada. No obstant això, és important triar suplements de col·lagen que no continguin sucres afegits [[2]].

És segur prendre col·lagen diàriament?

Prendre col·lagen diàriament no presenta cap problema. No hi ha risc de sobredosi i no està contraindicat combinar-ho amb altres suplements. De fet, s’ha demostrat que prendre col·lagen juntament amb àcid hialurònic i coenzim Q10 millora la seva absorció i potencia els resultats [[3]].

Quan es veuen els efectes dels suplements de col·lagen?

Els efectes dels suplements de col·lagen es mantenen amb el consum continuat i generalment es requereixen almenys tres mesos per començar a notar resultats. És important ser constant en el seu ús i triar un suplement de bona qualitat [[4]].

Com triar un col·lagen de bona qualitat?

En triar un suplement de col·lagen, és important considerar-ne la procedència (marina, vegetal, bovina o porcina), el seu nivell de biodisponibilitat, la concentració en la fórmula i els altres actius amb què es combina. Es recomana que el suplement contingui almenys 8 grams de col·lagen pur per ser eficaç [[5]].

Els millors col·làgens per a la pell

Hi ha diferents tipus de col·lagen que s’adapten a les necessitats específiques de la pell. Alguns dels millors col·làgens per a la pell inclouen:

Col·lagen en gummies

Les gummies són una opció recomanable per a la cura de la pell degut a la facilitat de consum i agradable sabor. Les gummies de Jelly Pills són una excel·lent opció, ja que no contenen gluten ni sucres afegits i són d’origen natural [[6]].

Col·lagen per a la pell flàccida

Per tractar la pell flàcida, es recomana el col·lagen hidrolitzat d’origen natural, preferiblement marí, sense parabens i amb ingredients addicionals com a vitamina C i antioxidants. El col·lagen bebible marí de Skin Molecule X és una excel·lent opció [[7]].

Col·lagen per a dones de 50 anys

A partir dels 50 anys, és important triar un suplement de col·lagen que contingui condroitina i altres actius beneficiosos per a la salut. El complex de glucosamina de Nutralie és una opció recomanada per a dones més grans de 50 anys [[8]].

Col·lagen hidrolitzat

El col·lagen hidrolitzat líquid és més fàcilment absorbit per l’organisme que la versió en pols. Cacau Glow d’Aime és una excel·lent opció, ja que conté col·lagen marí, maca orgànica i cacau orgànic [[9]].

Col·lagen per als ossos

Per cuidar els ossos, es recomana el col·lagen marí amb magnesi i vitamina C. El col·lagen Marí amb Àcid Hialurònic i vitamina C de N2 Natural Nutrition és una opció ideal [[10]].

Col·lagen natural

El col·lagen natural d’alta concentració de col·lagen marí líquid és una excel·lent opció. Un exemple és el col·lagen de tipus I i III amb gust de fruits del bosc [[11]].

Col·lagen amb biotina

El col·lagen amb biotina és beneficiós per al cabell, la pell i les ungles. Una opció recomanada és la barreja patentada de biotina, vitamina C i col·lagen dirigit a la bellesa de la pell [[12]].

Suplement per millorar la producció de col·lagen

Si busques millorar la producció de col·lagen de forma natural, el suplement Radiance de Days of Confidence és una excel·lent opció. Conté DHA, que prové dels omegues 3, i afavoreix el funcionament fisiològic de les cèl·lules per produir col·lagen [[13]].

Conclusió

En resum, trobar el col·lagen ideal per cuidar la pell i el cos depèn de les circumstàncies i necessitats individuals. És important triar suplements de bona qualitat i ser constants en el seu ús per obtenir resultats òptims. Consulta un especialista en salut abans de començar qualsevol suplementació.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad