Inici » Les millors marques de col·lagen hidrolitzat per a la cura de les articulacions

Les millors marques de col·lagen hidrolitzat per a la cura de les articulacions

by vivirtusalud
0 comment

Introducció

El col·lagen és una proteïna essencial per al nostre organisme, ja que proporciona estructura i suport als teixits i òrgans. A mesura que envellim, la producció de col·lagen disminueix, cosa que pot portar a arrugues i problemes a les articulacions. Per aquesta raó, moltes persones recorren a productes de col·lagen hidrolitzat per revertir els signes de l’envelliment i millorar la salut de les articulacions.

Què és el col·lagen hidrolitzat?

El col·lagen hidrolitzat és una forma processada del col·lagen natural. S’obté mitjançant la descomposició del col·lagen enzimàtic i àcid, cosa que en facilita l’absorció per part del cos humà. Aquest producte es deriva de fonts animals com pollastre, res i porc, i s’utilitza per enfortir els teixits i òrgans, brindant beneficis per a la salut de les articulacions.

Les millors marques de col·lagen hidrolitzat segons la Profec

1. Col·lagen Labores Nutrition

Aquesta marca ofereix un col·lagen hidrolitzat d’alta qualitat. Cada porció diària conté 37.1 grams de col·lagen i només 1.1 grams de carbohidrats. El seu preu és de 1,399 pesos i es pot adquirir a gnc.com.

2. Cèntims

Sesen és una altra marca destacada al mercat de col·lagen hidrolitzat. Cada porció diària conté 13.8 grams de col·lagen i només 0.6 grams de carbohidrats. El seu preu és de 916 pesos i es pot comprar a sesencompany.com.

3. Vidanat

Vidanat és una marca accessible que ofereix un col·lagen hidrolitzat de qualitat. Cada porció diària conté 19.8 grams de col·lagen i només 0.8 grams de carbohidrats. El seu preu és de 377 pesos i es pot trobar a Walmart.

Conclusions

El col·lagen hidrolitzat és una opció excel·lent per millorar la salut de les articulacions i revertir els signes de l’envelliment. Segons l’estudi realitzat per la Profeco, les marques Collagen Labores Nutrition, Sesen i Vidanat són les millors opcions en termes de qualitat i preu. Recordeu consultar un professional de la salut abans de començar qualsevol suplement alimentari.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad