Inici » Els millors suplements de proteïnes per millorar l’elasticitat de l’organisme

Els millors suplements de proteïnes per millorar l’elasticitat de l’organisme

by vivirtusalud
0 comment
una mujer con un labio rosado y un gráfico lineal detrás de la cabeza y un fondo blanco con una flecha roja, Andries Stock, rasgos faciales definidos, una fotografía de archivo, superplana

La importància del col·lagen i les proteïnes a l’organisme

El cos humà requereix certs components per al seu funcionament normal, entre ells el col·lagen. Aquesta proteïna és essencial per a l’elasticitat i fermesa de teixits com la pell, els ossos, els òrgans, els cabells, els músculs i els vasos sanguinis. A més, ajusta els nivells de glucosa a la sang i estimula la producció de proteïnes i energia.

El col·lagen es pot obtenir endògenament oa través de la dieta, ja sigui de fonts tradicionals com pollastre, peix, carns vermelles, o mitjançant complements alimentaris disponibles a farmàcies, botigues de dietètica i supermercats.

Rejoveniment i manteniment de l’elasticitat

Amb el pas dels anys, la pell perd elasticitat i fermesa, cosa que pot donar lloc a l’aparició de flacciditat. El col·lagen Tipus I és específic per a la pell, i la seva producció endògena comença a disminuir a partir dels 25 anys, accentuant-se aquest descens a partir dels 40. Prendre complements alimentaris de manera freqüent ajuda a mantenir una pell llisa, ferma i amb elasticitat .

Millors suplements de proteïnes per millorar l’elasticitat

1. Col·lagen marí Hivital

Aquest suplement conté 900 mg de pèptids de Col·lagen Marí Hidrolitzat del Tipus 1, 45 mg d’Àcid Hialurònic pur, 30 mg de Coenzim Q10, 80 mg de Vitamina. A més, cal prendre dues càpsules al dia amb cada àpat.

2. Ana Maria Lajusticia – Col·lagen amb magnesi

Aquest regenerador de teixits conté col·lagen hidrolitzat tipus 1 i 2, juntament amb magnesi. Es recomana prendre de 6 a 9 comprimits al dia, repartits per esmorzar i sopar.

3. Col·lagen Marí Hidrolitzat + Àcid hialurònic + Coenzim Q10 + Magnesi + Zinc + Vitamines A, C, D i B12 de Glory Feel

Aquest complement alimentari de col·lagen marí amb àcid hialurònic i coenzim Q10, essencial per mantenir la bellesa i la joventut de la pell. Es recomana prendre una càpsula diària.

4. Col·lagen Hidrolitzat amb Àcid Hialurònic, Magnesi, Coenzim Q10, Resveratrol i Vitamina C de Farma Fusion

Aquest suplement hidrata, reafirma i tonifica la pell, tornant-li fermesa, elasticitat i lluminositat. A més, prevé dolors musculars i desgasts articulars gràcies a la seva acció regenerativa i antiinflamatòria.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad