Inici » El poder d’immunocal: indicacions, funcions i efectivitat

El poder d’immunocal: indicacions, funcions i efectivitat

by davidmartinrius
0 comment

La importància d’una alimentació efectiva

Segurament has sentit la frase ‘ets el que consumeixes’. Una alimentació adequada no només afavoreix la salut física, sinó també la mental.

Tot i això, al nostre entorn hi ha factors com l’estrès quotidià, agents patògens i predisposicions genètiques que poden limitar el nostre potencial màxim.

Descobrint Immunocal

Immunocal, anteriorment conegut com a HMS-90, és un suplement alimentari que proporciona al cos humà tots els aminoàcids necessaris per a les seves funcions biològiques.

Aquest producte, en forma de pols, es barreja amb aigua, iogurt o sucs de fruites, i es destaca pel seu alt contingut de cisteïna, un aminoàcid que es converteix en glutatió, un antioxidant poderós.

Beneficios de Immunocal

Immunocal ofereix beneficis com el seu poder antioxidant, combatent els radicals lliures i recolzant la síntesi de glutatió per protegir les cèl·lules.

A més a més, enforteix el sistema immunològic i contribueix a la recuperació muscular després de l’activitat física intensa.

Ús i recomanacions

Les dosis d’immunocal varien segons les necessitats del pacient. S’aconsella prendre’l sense menjar a l’estómac per a una millor absorció.

Aquest suplement està indicat per a persones amb trastorns crònics i problemes de salut específics, però és segur per a la majoria de la població.

Suport científic

Immunocal, sent un suplement alimentari, compta amb el suport de diverses organitzacions que han validat la seva efectivitat i seguretat per al consum humà.

Organismes com la FDA dels EUA i la CPS de Canadà ho consideren segur i beneficiós en diverses condicions de salut.

Tot i que no substitueix un tractament mèdic, Immunocal pot ser una excel·lent opció terapèutica o preventiva en combinació amb la medicació adequada.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad