Inici » Immunocal: Potenciador Immunològic i els seus Beneficis

Immunocal: Potenciador Immunològic i els seus Beneficis

by davidmartinrius
0 comment

Coneixent Immunocal

Per prevenir malalties i enfortir el sistema immune, s’han desenvolupat suplements alimentaris com ara Immunocal, que proporcionen els elements necessaris per millorar la resposta immunològica.

Característiques d’immunocal

Immunocal, anteriorment conegut com a HMS-90, és un suplement ric en aminoàcids essencials per a la síntesi proteica a l’organisme, entre ells, una alta concentració de cisteïna, fonamental per a la producció de glutatió.

El Poder del Glutatió

El glutatió, un antioxidant poderós, protegeix les cèl·lules de l’estrès oxidatiu i contribueix a l’enfortiment del sistema immunitari, i és essencial per a la salut cel·lular i l’envelliment saludable.

Beneficis Destacats

A més de millorar la immunitat, Immunocal ofereix beneficis com la millora de la qualitat de vida, la reducció de l’estrès oxidatiu, l’increment del rendiment físic i la regulació del pH corporal.

Funcionament i ús d’immunocal

Acció d´Immunocal

Els components d’Immunocal actuen com a antioxidants, enforteixen el sistema immunitari, afavoreixen la recuperació muscular, regulen el pH i faciliten el transport d’aminoàcids a l’organisme.

Públic Objectiu

Immunocal és recomanat per a nens, esportistes, pacients crònics, ancians i qualsevol adult que busqui enfortir el sistema immune, sempre ajustant la dosi segons les necessitats individuals.

Recomanacions dús i composició

Mode de Consum

Es recomana prendre Immunocal en dejú al matí, respectar les dosis indicades segons la condició de l’usuari i consultar amb un professional de la salut abans d’iniciar-ne el consum.

Composició per Porció

Cada porció d’Immunocal conté proteïnes, sodi, calci, magnesi, potassi i creatina, proporcionant els elements necessaris per enfortir el sistema immunològic i millorar la salut cel·lular.

Indicacions i Contradiccions

Indicacions Terapèutiques

Immunocal està recomanat per tractar diverses condicions com ara dèficit immunològic, estrès oxidatiu, malalties respiratòries cròniques i processos d’envelliment, sempre sota supervisió mèdica.

Contraindicacions i Advertiments

Tot i que Immunocal és segur en la majoria dels casos, cal considerar contraindicacions en pacients amb trasplantaments d’òrgans, marcapassos, al·lèrgies als seus components i no s’ha de combinar amb alcohol.

Efectes Secundaris i Respatllers Científics

Possibles Efectes Adversos

En dosis adequades, Immunocal generalment no presenta efectes secundaris, encara que poden sorgir símptomes lleus com a augment de pes o trastorns gastrointestinals, que han de ser reportats al metge.

Validació Científica

Immunocal compta amb suport científic d’organitzacions com la FDA, que el classifica com a segur. Tot i que no substitueix tractaments mèdics, pot ser complementari en la cura de la salut.

Adquisició d’Immunocal

Immunocal està disponible per comprar a la pàgina web d’Immunotec, oferint diversos paquets segons les necessitats del consumidor, amb preus que oscil·len entre 525 i 825 euros, acompanyats d’una guia d’ús.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad