Inici » La Revolució d’Immunocal: El Secret del Glutatió i les Proteïnes

La Revolució d’Immunocal: El Secret del Glutatió i les Proteïnes

by davidmartinrius
0 comment

El Origen de Immunocal

El doctor Gustavo Bounous i el seu equip de recerca de l’Hospital General de Montreal, pertanyent a l’Escola de Medicina de la Universitat de Mc Gill al Canadà, després de gairebé dues dècades d’estudi, van crear als anys 90 un suplement alimentari únic. Aquesta fórmula, coneguda com a Immunocal, està basada en proteïnes bioactives del sèrum de llet, patentada i registrada. Destaca pel seu alt contingut de Cisteïna Bioactiva, un precursor essencial del glutatió (GSH).

El Poder de Glutatió

Funcionament del Glutatió

El glutatió, conegut com l’antioxidant principal de l’organisme, és un tripèptid crucial format per Glicina, Àcid Glutàmic i Cisteïna. D’aquests components, la Cisteïna és el més escàs i vital per a la producció eficaç de glutatió a les cèl·lules. L’absència de Cisteïna pot provocar un impacte negatiu a tres àrees fonamentals del cos.

Importància del Glutatió

El glutatió té un paper essencial en la protecció cel·lular contra l’oxidació, enforteix el sistema immunològic en produir limfòcits T i ajuda a l’eliminació de toxines perjudicials. La seva deficiència pot comportar conseqüències greus en la salut, com ara malalties cròniques degeneratives.

Beneficios de Immunocal

Immunocal, en ser una font natural de la cisteïna precursora del glutatió, ofereix múltiples avantatges per a la salut. Destaca pel seu alt valor biològic i la seva capacitat per enfortir el sistema immunològic, augmentar la massa muscular i contribuir al manteniment general de l’organisme.

Immunotec: Innovació en Salut

Legado de Immunotec

Immunotec, una organització recolzada per més de quatre dècades de recerca, es destaca com a líder al camp de la salut. El seu enfocament en productes de benestar amb resultats provats ha estat reconegut a nivell mundial. Immunotec es distingeix per la seva solidesa, amb patents internacionals que donen suport al seu compromís amb la innovació.

Compromís amb la Salut

Amb un equip d’experts mèdics i més de 20 anys a la indústria, Immunotec garanteix estabilitat i qualitat en els seus productes. El seu producte estrella, Immunocal, ha estat destacat en publicacions mèdiques de renom, donant suport a la seva eficàcia i credibilitat.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad