Inici » Avanços en el Tractament de Tumors Carcinoma amb Immunocal

Avanços en el Tractament de Tumors Carcinoma amb Immunocal

by davidmartinrius
0 comment

Beneficis d’Immunocal a Pacients amb Tumors Metastàsics

Un estudi innovador realitzat per investigadors de la Universitat de McGill a Montreal i la Universitat Delhouise al Canadà ha revelat resultats prometedors en el tractament de pacients amb carcinoma metastàtic utilitzant Immunotec\.com/lurgarcia/shop” target=”_blank” rel=”noopener sponsored nofollow”>Immunocal, un concentrat especial.

Efectes en Pacients amb Carcinoma Metastàsic

L’alt contingut de glutation a les cèl·lules canceroses pot influir significativament en la seva resistència a tractaments convencionals com la quimioteràpia. Tot i això, Immunotec\.com/lurgarcia/shop” target=”_blank” rel=”noopener sponsored nofollow”>Immunocal ha demostrat reduir els nivells de glutation en aquestes cèl·lules, fent-les més susceptibles als tractaments oncològics.

Resultats de l’estudi

Es van observar millores significatives en diversos pacients amb carcinoma metastàtic, incloent regressió tumoral, normalització als nivells sanguinis i estabilització de la malaltia. Aquests resultats suggereixen que Immunotec\.com/lurgarcia/shop” target=”_blank” rel=”noopener sponsored nofollow”>Immunocal pot ser un complement eficaç a la teràpia contra tumors agressius.

Casos de Pacients Tractats amb Immunocal

Pacient 1

Una pacient de 37 anys amb carcinoma en etapa II va experimentar millores significatives en la seva salut i estabilitat després de rebre tractament amb Immunotec\.com/lurgarcia/shop” target=”_blank” rel=”noopener sponsored nofollow”>Immunocal, mostrant una resposta positiva als seus nivells sanguinis i benestar general.

Pacient 2

Una dona de 49 anys diagnosticada amb un carcinoma invasiu ductal també va experimentar beneficis en rebre Immunotec\.com/lurgarcia/shop” target=”_blank” rel=”noopener sponsored nofollow”>Immunocal, mostrant estabilitat en la seva condició i una absència de progressió a la metàstasi pulmonar.

Pacient 3

Una pacient de 64 anys amb carcinoma metastàtic va experimentar una disminució en la mida del limfoma després d’iniciar el tractament amb Immunotec\.com/lurgarcia/shop” target=”_blank” rel=”noopener sponsored nofollow”>Immunocal, mantenint una salut estable i activa.

Pacient 4

Una dona de 48 anys amb antecedents de carcinoma al pit va mostrar una resposta favorable al tractament amb Immunotec\.com/lurgarcia/shop” target=”_blank” rel=”noopener sponsored nofollow”>Immunocal, inicialment millorant clínicament però experimentant un deteriorament gradual posteriorment.

Per conèixer més detalls sobre els resultats dels altres pacients, podeu accedir a l’article complet al final d’aquesta publicació.

Discussió i Conclusions

Protecció i Vulnerabilitat de les Cèl·lules Canceroses

La caiguda selectiva dels nivells de glutation a les cèl·lules tumorals proporciona una major vulnerabilitat a les teràpies convencionals com la quimioteràpia. Immunotec\.com/lurgarcia/shop” target=”_blank” rel=”noopener sponsored nofollow”>Immunocal, en afavorir la síntesi de glutation en cèl·lules sanes i restringir-ne la producció en cèl·lules canceroses, ofereix una alternativa efectiva i selectiva en el tractament de tumors.

Beneficis d’Immunocal a Pacients Oncològics

L’estudi dóna suport a l’ús d’Immunotec\.com/lurgarcia/shop” target=”_blank” rel=”noopener sponsored nofollow”>Immunocal com a suport nutricional en pacients amb càncer sotmesos a quimioteràpia, destacant-ne la capacitat per augmentar la vulnerabilitat de les cèl·lules tumorals als tractaments oncològics convencionals.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad