Inici » Innovació d’Immunotec i el seu Èxit al Mercat de Suplements Alimentis

Innovació d’Immunotec i el seu Èxit al Mercat de Suplements Alimentis

by davidmartinrius
0 comment

Immunotec: Transparència i Creixement Sostenit

Després que la Comissió Estatal per a la Protecció contra els Riscos Sanitaris (Coespris) a Chihuahua expressés preocupació sobre les afirmacions qüestionables del suplement alimentari Immunotec, l’empresa ha reafirmat el compromís amb la qualitat i la legalitat dels seus productes. Immunotec, una empresa de renom amb presència a 14 països i cotitzada a la borsa de Montreal, Canadà, ha destacat la seva transparència financera i alts estàndards ètics com a pilars del seu èxit al mercat.

Regulació i reconeixement d’immunotec

Immunotec ressalta que els seus productes estrella, Immunocal Mx i Immunocal Platinum, són reconeguts com a suplements alimentaris per les autoritats competents, com la Comissió Federal per a la Protecció contra Riscos Sanitaris (Cofepris). Aquests productes estan subjectes a regulacions estrictes de la Llei General de Salut i el Reglament de Control Sanitari de Productes i Serveis, garantint-ne la qualitat i seguretat per als consumidors.

Ètica Empresarial i Compromís Social

En resposta a les acusacions infundades, Immunotec destaca el compromís amb l’ètica empresarial i el benestar dels seus consultors independents. L’empresa emfatitza que compleix tots els requisits legals per operar al mercat mexicà i ha estat elogiada pel seu Sistema de Negoci i la qualitat dels seus productes. El Dr. Gustavo Bounous, reconegut metge i investigador, ha estat fonamental en el desenvolupament d’Immunocal, donant suport a la seva eficàcia i seguretat.

Oportunitats de Negoci i Compensació Justa

Els consultors independents d’Immunotec es beneficien d’un pla de compensació generós, que els ofereix l’oportunitat de construir els seus propis negocis de manera efectiva. L’empresa opera a diversos països, incloent Mèxic, Canadà, Estats Units i el Regne Unit, a través d’una xarxa de màrqueting sòlida que garanteix la qualitat i el servei al consumidor. Immunotec és membre de l’Associació Mexicana de Vendes Directes, comprometent-se amb pràctiques ètiques i una competència justa al mercat.

Compromís Legal i Ètic d’Immunotec

Tot i les afirmacions de Coespris Chihuahua, Immunotec ha reiterat el seu aferrament a la legalitat i l’ètica en totes les operacions. L’empresa es compromet a brindar productes de qualitat i serveis excepcionals als seus clients, mantenint una reputació irreprotxable a la indústria de suplements alimentaris. El seu enfocament en la innovació i el benestar recolza la seva posició com a líder al mercat de la salut i el benestar.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad