Inici » El Poder de la Ciència: Immunotec, Innovació i Benestar

El Poder de la Ciència: Immunotec, Innovació i Benestar

by vivirtusalud
0 comment

L’Origen de la Innovació: Un Descobriment Revolucionari

Al cor d’Immunotec hi ha un descobriment científic revolucionari que ha transformat la comprensió del benestar humà. Fa més de quatre dècades, els investigadors van desentranyar el paper crucial d’un sèrum de proteïna especialment formulat en la producció de glutatió, un antioxidant essencial per a la salut i el benestar.

El Naixement d’Immunotec: Una Missió de Benestar

Inspirat per aquest avenç, Immunotec va sorgir a la dècada de 1990, guiat per la missió de portar els beneficis d’aquest descobriment a innombrables persones. Amb Immunocal com el seu producte estrella, Immunotec s’ha guanyat el reconeixement i la confiança de milers d’usuaris satisfets a tot el món.

El Segell de l’Excel·lència: Patents, Reconeixements i Testimonis

El prestigi d’Immunotec està recolzat per patents registrades als Estats Units, Canadà i altres països, testimoni de la innovació i l’eficàcia dels seus productes. Les publicacions respectades a tot el món han reconegut els mèrits d’Immunotec, destacant-ne el compromís amb l’excel·lència.

Una Presència Global: Arribant a Llars a Tot el Món

Immunotec ha estès el seu abast més enllà de les seves fronteres canadenques, establint operacions als Estats Units, Mèxic, Irlanda, el Regne Unit, la República Dominicana i Colòmbia. La seva missió de promoure el benestar s’estén a innombrables llars a tot el món.

Una Visió Centrada al Client: El Cor d’Immunotec

Al cor d’Immunotec hi ha una visió indestructible: col·locar els seus clients, consultors independents i empleats al centre de tot el que fan. El seu objectiu és que Immunocal es converteixi en el suplement nutricional preferit a tot el món, transformant vides i promovent el benestar.

Valors Indestructibles: El Fonament de l’Excel·lència

Els valors fonamentals d’Immunotec guien cada aspecte de les operacions: un ambient harmoniós, treball en equip, excel·lència en el servei, millora contínua i una cultura d’integritat, respecte i confiança.

Productes de Qualitat, Oportunitats Excepcionals: El Model Immunotec

Immunotec es distingeix pel seu enfocament únic al lliurament de productes de qualitat als consumidors. A diferència de les empreses tradicionals, Immunotec prioritza la recerca i la innovació, cosa que porta al desenvolupament de productes excepcionals recolzats per dècades de recerca.

El Poder de la Recerca: El Dr. Gustavo Bounous, un Pioner al Benestar

El Dr. Gustavo Bounous, un immigrant italià apassionat per la investigació, va tenir un paper fonamental en el desenvolupament d’Immunotec. La seva incansable recerca de coneixements el va portar a descobrir el paper del sèrum de proteïna a la producció de glutatió, aplanant el camí per al desenvolupament d’Immunocal.

Una Xarxa de Consultors Independents: Empoderant els Emprenedors

Immunotec ofereix una oportunitat de negoci única a través de la xarxa de consultors independents. En eliminar els intermediaris tradicionals, Immunotec permet als seus consultors obtenir més ingressos i construir negocis exitosos en els seus propis termes.

La Ciència Immunotec: Evidència i Eficàcia

A Immunotec, la ciència és primordial. Creuen fermament en el poder de l’evidència i la investigació per recolzar els seus productes. Els seus suplements nutricionals són el resultat de gairebé dues dècades de recerca mèdica, cosa que en garanteix l’eficàcia i la seguretat.

Reconeixements i Col·laboracions: Un Testimoni d’Excel·lència

Els productes d’Immunotec han rebut el reconeixement d’investigadors i professionals mèdics a tot el món. Col·laboren amb experts en els seus respectius camps per garantir que els seus productes compleixin els estàndards més alts de qualitat i eficàcia.

Una Xarxa Global: Portant el Benestar a Tots els Racons del Món

Immunotec ha establert una xarxa de distribució global que abasta països a Amèrica del Nord, Amèrica Llatina i Europa. El seu compromís de promoure el benestar s’estén a innombrables llars a tot el món, brindant accés a productes de qualitat que transformen vides.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad