Inici » Revelant el poder de la precisió: Quest Diagnostics adquireix els serveis de laboratori dels EUA d’Oxford Immunotec

Revelant el poder de la precisió: Quest Diagnostics adquireix els serveis de laboratori dels EUA d’Oxford Immunotec

by vivirtusalud
0 comment

Una aliança transformadora en el diagnòstic de malalties infeccioses

En un moviment innovador que revolucionarà el panorama del diagnòstic de malalties infeccioses, Quest Diagnostics (NYSE: DGX) ha finalitzat l’adquisició del negoci de serveis de laboratori dels Estats Units d’Oxford Immunotec Global PLC (Nasdaq: OXFD). Aquesta aliança estratègica suposa un avenç significatiu en la lluita contra les malalties infeccioses, reunint dos líders del sector amb un compromís compartit d’oferir solucions de diagnòstic inigualables.

Ampliació de l’arsenal de diagnòstic: T-SPOT.TB i Accutix

Amb aquesta adquisició, la cartera de serveis innovadors de proves de malalties infeccioses de Quest Diagnostics es reforça amb la incorporació dels serveis de proves de tuberculosi i malalties transmeses per paparres T-SPOT.TB Accutix. Aquestes tecnologies d’avantguarda proporcionen als metges eines potents per a un diagnòstic precís i oportú, que els permet prendre decisions informades i implementar estratègies de tractament efectives.

Una associació a llarg termini per a la innovació

Com a part de la transacció, Oxford Immunotec continuarà subministrant kits de prova i accessoris T-SPOT.TB a Quest Diagnostics en virtut d’un acord a llarg termini. Aquesta col·laboració contínua garanteix la disponibilitat perfecta d’aquestes eines de diagnòstic essencials, fomentant un flux continu d’innovació i avenços en el camp.

Alineació estratègica per al creixement de T-SPOT.TB

Més enllà de l’acord de subministrament, Quest Diagnostics i Oxford Immunotec han forjat una col·laboració estratègica per impulsar el creixement continuat de les proves T-SPOT.TB als Estats Units. Aquesta aliança combina els punts forts d’ambdues organitzacions, aprofitant la seva experiència i recursos per ampliar l’accés a aquesta eina de diagnòstic vital.

Potenciar els metges amb elecció: QuantiFERON TB

Reconeixent la importància de l’elecció del metge, Quest Diagnostics continuarà oferint els serveis de proves QuantiFERON TB. Aquest enfocament integral ofereix als metges una varietat d’opcions, que els permet seleccionar la prova diagnòstica més adequada en funció de les necessitats i preferències individuals del pacient.

Proves de TB basades en sang: un canvi de paradigma

La prova T-SPOT.TB, un assaig d’alliberament d’interferó gamma (IGRA), representa un canvi de paradigma en el diagnòstic de la infecció i malaltia per Mycobacterium tuberculosis. La seva precisió superior i la seva facilitat d’ús han fet que les associacions mèdiques líders, inclosa la Societat de Malalties Infeccioses d’Amèrica (IDSA), l’avalen. En fer que aquesta tecnologia avançada estigui més disponible, Quest Diagnostics i Oxford Immunotec estan jugant un paper fonamental en la lluita contra la tuberculosi.

Quest Diagnostics: Potenciar els resultats de salut

Quest Diagnostics, líder mundial en proves de diagnòstic, és reconeguda pel seu compromís d’habilitar les persones perquè prenguin mesures proactives cap a la millora dels resultats de salut. Amb la seva àmplia base de dades de resultats de laboratori clínic, Quest Diagnostics proporciona coneixements inestimables que il·luminen noves vies per a la detecció, el tractament i la prevenció de malalties. Aquesta adquisició reforça encara més la posició de Quest Diagnostics com a força impulsora del sector sanitari.

Oxford Immunotec: una força global en diagnòstic

Oxford Immunotec, una empresa global de diagnòstic, s’ha consolidat com a pionera en el desenvolupament i la comercialització de proves patentades per a condicions immunoregulades. La seva prova T-SPOT.TB ha obtingut un gran reconeixement i aprovació a més de 50 països, inclosos els Estats Units, Europa, el Japó i la Xina. Aquesta adquisició subratlla el compromís d’Oxford Immunotec d’ampliar el seu abast i tenir un impacte significatiu en la salut global.

Un futur de precisió i innovació

L’adquisició del negoci de serveis de laboratori d’Oxford Immunotec per part de Quest Diagnostics marca un capítol transformador en el camp del diagnòstic de malalties infeccioses. Aquesta aliança reuneix dos líders del sector amb una visió compartida d’oferir precisió, innovació i una atenció al pacient sense igual. A mesura que aquestes organitzacions continuen col·laborant, sens dubte superaran els límits de la ciència diagnòstica, potenciant els metges i millorant la vida d’innombrables persones a tot el món.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad