Inici » PerkinElmer adquireix Oxford Immunotec: un moviment estratègic al mercat de malalties infeccioses

PerkinElmer adquireix Oxford Immunotec: un moviment estratègic al mercat de malalties infeccioses

by vivirtusalud
0 comment

Expansió de PerkinElmer al diagnòstic de la tuberculosi

En un moviment audaç, PerkinElmer ha adquirit Oxford Immunotec, un proveïdor líder de diagnòstic de tuberculosi (TB), per un impressionant 591 milions de dòlars. Aquesta adquisició estratègica posiciona PerkinElmer com un competidor formidable en el mercat de malalties infeccioses, especialment contra Qiagen.

La prova T-SPOT.TB: un canvi de joc en la detecció de la tuberculosi

El producte estrella d’Oxford Immunotec, la prova T-SPOT.TB, és una eina de diagnòstic revolucionària que mesura les cèl·lules T contra els antígens de Mycobacterium tuberculosis. Aquesta tecnologia d’avantguarda permet la detecció d’infeccions tant actives com latents de tuberculosi, oferint un avantatge significatiu respecte als mètodes tradicionals.

Amb un rendiment notable, la prova T-SPOT.TB compta amb un 95% de sensibilitat i un 99% d’especificitat, la qual cosa la converteix en la prova de TB més sensible disponible al mercat. La seva capacitat per oferir resultats en un o dos dies, eliminant la necessitat de visites de seguiment, millora encara més el seu atractiu.

Impacte d’Oxford Immunotec en el mercat de la tuberculosi

L’entrada d’Oxford Immunotec al mercat de les proves de sang TB ha alterat significativament el panorama. La seva prova T-SPOT.TB ha demostrat ser un competidor formidable de la prova en tub QuantiFERON-TB Gold de Qiagen, amb estudis que suggereixen una sensibilitat i una rendibilitat superiors.

El mercat mundial de proves quantificades de TB s’estima en 1.000 milions de dòlars, i Oxford Immunotec només ha començat a aprofitar aquesta gran oportunitat. Amb la seva tecnologia innovadora i un historial provat, l’empresa està preparada per a un creixement continuat en aquest mercat lucratiu.

Les grans ambicions de PerkinElmer en immunodiagnòstic

L’adquisició d’Oxford Immunotec per part de PerkinElmer és un testimoni dels seus ambiciosos plans en l’espai d’immunodiagnòstic. La companyia ha estat ampliant de manera agressiva la seva cartera, adquirint Euroimmun i Tulip el 2017, i ara afegint Oxford Immunotec al seu arsenal.

Amb la seva franquícia de diagnòstic existent que està experimentant un creixement impressionant, impulsat per les vendes relacionades amb la COVID-19, PerkinElmer veu Oxford Immunotec com un actiu clau en la seva estratègia a llarg termini. S’espera que els actius adquirits superin la franquícia de diagnòstic més àmplia en un futur previsible.

El futur del diagnòstic de malalties infeccioses

L’adquisició d’Oxford Immunotec per part de PerkinElmer marca una fita significativa en l’evolució del diagnòstic de malalties infeccioses. La prova T-SPOT.TB té el potencial de revolucionar la detecció i la gestió de la TB, oferint opcions de prova més ràpides, precises i convenients.

A mesura que el món continua lluitant amb malalties infeccioses, la necessitat d’eines de diagnòstic innovadores i efectives és primordial. L’adquisició d’Oxford Immunotec per part de PerkinElmer és un pas atrevit per satisfer aquesta necessitat, que promet donar forma al futur del diagnòstic de malalties infeccioses.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad