Inici » Quest Diagnostics adquireix els serveis de laboratori dels Estats Units d’Oxford Immunotec, ampliant les capacitats de prova de malalties infeccioses

Quest Diagnostics adquireix els serveis de laboratori dels Estats Units d’Oxford Immunotec, ampliant les capacitats de prova de malalties infeccioses

by vivirtusalud
0 comment

Cartera de diagnòstic millorada

Quest Diagnostics ha adquirit el negoci de serveis de laboratori dels Estats Units d’Oxford Immunotec Global PLC, ampliant significativament la seva cartera de serveis innovadors de proves de malalties infeccioses. Aquesta adquisició incorpora els reconeguts serveis de proves de tuberculosi T-SPOT®.TB i Accutix™ d’Oxford Immunotec a l’oferta de diagnòstic integral de Quest Diagnostics.

T-SPOT®.TB: una prova de tuberculosi d’avantguarda

La prova T-SPOT®.TB és un assaig avançat d’alliberament d’interferó gamma (IGRA) dissenyat per ajudar en el diagnòstic de la infecció i malaltia per Mycobacterium tuberculosis. Aquesta prova altament precisa ofereix diversos avantatges respecte a les proves cutànies tradicionals, com ara una major especificitat, una reactivitat creuada reduïda i la possibilitat de realitzar-se amb una sola visita a l’oficina.

Accutix™: detecció precisa de malalties transmeses per paparres

Quest Diagnostics ofereix ara Accutix™, un conjunt complet de proves per a la detecció de malalties transmeses per paparres. Aquestes proves proporcionen resultats precisos i fiables per a la malaltia de Lyme, babesiosi, anaplasmosi i ehrlichiosi, permetent un diagnòstic oportú i un tractament adequat.

Acord Estratègic de Col·laboració i Subministrament

Com a part de l’adquisició, Oxford Immunotec continuarà fabricant i subministrant kits de prova T-SPOT®.TB i accessoris relacionats a Quest Diagnostics en virtut d’un acord de subministrament a llarg termini. A més, les dues empreses han signat un acord de col·laboració estratègica per promoure el creixement continuat de les proves T-SPOT®.TB als Estats Units.

Compromís amb l’elecció del metge

Quest Diagnostics continua compromès a oferir als metges una àmplia gamma d’opcions de proves. La companyia continuarà oferint serveis de proves de TB QuantiFERON, assegurant que els proveïdors d’atenció mèdica tinguin accés a múltiples mètodes de prova de TB basats en sang.

Sobre Quest Diagnostics

Quest Diagnostics és un proveïdor líder de serveis d’informació de diagnòstic, que permet als individus prendre mesures proactives per millorar els resultats de salut. Amb la base de dades de laboratori clínic més gran del món, Quest Diagnostics aprofita la seva experiència per identificar i tractar malalties, promoure comportaments saludables i millorar la gestió sanitària. Donant servei a un de cada tres nord-americans adults i a la meitat dels metges i hospitals dels Estats Units, Quest Diagnostics es compromet a oferir informació útil que transformi vides.

Sobre Oxford Immunotec

Oxford Immunotec Global PLC és una empresa global de diagnòstic dedicada a desenvolupar i comercialitzar proves innovadores per a condicions immunoregulades. El producte insígnia de la companyia, T-SPOT®.TB, ha rebut aprovacions reguladores a més de 50 països i és àmpliament reconegut per la seva precisió i comoditat en el diagnòstic de la infecció per tuberculosi.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad