Inici » Quest Diagnostics adquireix el negoci de laboratori nord-americà d’Oxford Immunotec: ampliant l’accés a proves avançades de tuberculosi

Quest Diagnostics adquireix el negoci de laboratori nord-americà d’Oxford Immunotec: ampliant l’accés a proves avançades de tuberculosi

by vivirtusalud
0 comment

Millorar el diagnòstic de malalties infeccioses

Quest Diagnostics, un proveïdor líder de serveis de diagnòstic, ha fet un moviment estratègic adquirint el negoci de laboratori nord-americà d’Oxford Immunotec, una empresa de diagnòstic reconeguda. Aquesta adquisició pretén ampliar l’accés a proves innovadores i fiables de tuberculosi (TB) als Estats Units.

Ampliació de les opcions de proves de TB

L’adquisició incorporarà els serveis de proves T-SPOT®.TB i Accutix™ d’Oxford Immunotec a la cartera de Quest Diagnostics. Aquestes proves utilitzen tecnologia avançada per detectar la infecció i la malaltia de la tuberculosi amb una major precisió i comoditat en comparació amb les proves cutànies tradicionals.

Associació a llarg termini per a la innovació

Com a part de l’acord, Oxford Immunotec continuarà subministrant kits de prova T-SPOT.TB a Quest Diagnostics, garantint l’accés continu a aquesta tecnologia d’avantguarda. A més, les empreses tenen previst col·laborar estratègicament per impulsar un major creixement i innovació en les proves de TB.

Abordar la infecció per tuberculosi latent

La tuberculosi continua sent un problema important de salut pública, amb uns 13 milions de casos latents de tuberculosi només als EUA. Les proves IGRA basades en sang, com ara T-SPOT.TB, ofereixen una eina valuosa per identificar persones amb infecció latent de tuberculosi, permetent una intervenció i un tractament precoç per prevenir la progressió de la malaltia.

Elecció i comoditat per als metges

El compromís de Quest Diagnostics d’oferir opcions als metges és evident en la seva oferta continuada de serveis d’anàlisi de sang QuantiFERON TB. Això permet als proveïdors d’atenció mèdica seleccionar el mètode de prova de TB més adequat en funció de les necessitats i preferències individuals dels pacients.

Visió estratègica de Quest Diagnostics

Aquesta adquisició s’alinea amb l’estratègia de Quest Diagnostics per millorar les seves capacitats de diagnòstic de malalties infeccioses i ampliar l’accés a solucions de proves innovadores. Mitjançant la incorporació de l’experiència d’Oxford Immunotec, Quest Diagnostics pretén dotar els metges d’eines avançades per a la detecció precisa i oportuna de la tuberculosi.

Contribució d’Oxford Immunotec

La prova T-SPOT.TB d’Oxford Immunotec ha guanyat reconeixement per la seva precisió, fiabilitat i facilitat d’ús. En unir forces amb Quest Diagnostics, Oxford Immunotec augmentarà significativament l’abast dels seus innovadors serveis de proves de TB, beneficiant els pacients i els professionals de la salut a tot el país.

Conclusió

L’adquisició del negoci de laboratori nord-americà d’Oxford Immunotec per part de Quest Diagnostics suposa un pas important cap a la millora de les capacitats de prova de la tuberculosi als Estats Units. En combinar l’experiència d’ambdues empreses, els pacients i els proveïdors d’assistència sanitària tindran accés a una gamma més àmplia d’opcions de proves de TB avançades i fiables, que permetran millorar el diagnòstic, el tractament i la prevenció d’aquesta malaltia infecciosa.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad