Inici » Presentació del T-SPOT.RESPOSTA: un avenç en la detecció del sistema immunitari

Presentació del T-SPOT.RESPOSTA: un avenç en la detecció del sistema immunitari

by vivirtusalud
0 comment

Revolucionant l’anàlisi del sistema immunitari

En un desenvolupament innovador, Oxford Immune Technologies ha presentat oficialment la T-SPOT.RESPONSE, una prova nova dissenyada per identificar la resposta immune mediada per cèl·lules T a la infecció per SARS-CoV-2. Aquest enfocament innovador suposa un avenç significatiu en l’àmbit de l’avaluació del sistema immunitari.

Coneixements immunològics complets

És possible que les proves serològiques tradicionals no proporcionin sempre una imatge completa de la resposta immune d’un individu al SARS-CoV-2. Tot i que els anticossos tenen un paper important, és possible que no estiguin presents en tots els casos o podrien disminuir ràpidament després de la infecció. D’altra banda, les cèl·lules T han demostrat oferir una defensa més duradora contra el virus, fins i tot en absència d’una resposta d’anticossos robusta.

Validació mitjançant estudis clínics

Una investigació clínica recent realitzada als Estats Units va demostrar l’eficàcia de la prova T-SPOT.RESPONSE per detectar respostes immunitàries mediades per cèl·lules T en individus que havien donat positiu mitjançant PCR, malgrat els resultats serologics negatius. Aquesta prova actua com una eina complementària a la serologia, proporcionant una visió més holística de la reacció immune adaptativa d’un individu al virus.

Fiabilitat i precisió

Els resultats de l’estudi van revelar una alta taxa d’acord positiu del 96,6% en individus dins dels 60 dies posteriors a la prova inicial de PCR positiva. Fins i tot després de 60 dies, l’acord es va mantenir fort al 83,3%, mostrant l’eficàcia duradora de la prova. A més, en una cohort d’individus considerats amb un menor risc d’infecció, la prova va demostrar un acord negatiu notable del 98,0%.

Coneixements d’experts i innovacions

Phill Keefe, vicepresident sènior de disseny, desenvolupament i lliurament de productes d’Oxford Immune Technologies va destacar la importància de les cèl·lules T i els anticossos per entendre l’activitat de la malaltia i la immunitat personal. El desenvolupament de la prova T-SPOT.RESPONSE representa un salt endavant en l’avaluació de la resposta immune, dissenyada específicament per detectar respostes de cèl·lules T al SARS-CoV-2.

El futur de l’anàlisi immune

El doctor Peter Wrighton-Smith, director general d’Oxford Immune Technologies, va destacar l’enfocament estandarditzat de la plataforma tecnològica T-SPOT per mesurar les cèl·lules T, basant-se en més de 18 anys d’ús clínic en el diagnòstic de la tuberculosi. El potencial de determinar la resposta immune d’un individu al SARS-CoV-2 obre les portes a diverses aplicacions per combatre la pandèmia COVID-19.

Actualitzacions d’adquisició

Les notícies destacables inclouen l’acord d’Oxford Immune Technologies que serà adquirit per PerkinElmer. Aquest moviment estratègic està a punt per millorar les capacitats i les ofertes de l’empresa, reforçant encara més la seva posició en el panorama del diagnòstic.

Sobre Oxford Immune Technologies

Oxford Immune Technologies és una empresa de diagnòstic dinàmic dedicada a oferir solucions de diagnòstic precises a un públic global. Amb un enfocament en la innovació i la precisió, la plataforma tecnològica T-SPOT de l’empresa revoluciona les mesures de cèl·lules T, oferint una visió inigualable de les respostes immunes.

Explorant T-SPOT.RESPONSE

Després d’haver perfeccionat l’experiència en l’anàlisi de cèl·lules T durant gairebé dues dècades, Oxford Immune Technologies ha perfeccionat la tècnica ELISPOT en la plataforma tecnològica T-SPOT d’avantguarda. Aquest sistema avançat permet mesurar les respostes immunitàries de les cèl·lules T amb una major sensibilitat i precisió, establint nous estàndards en l’avaluació del sistema immunitari.

La prova T-SPOT.RESPONSE inclou panells d’antigen dissenyats meticulosament per capturar la reactivitat de les cèl·lules T contra SARS-CoV-2, oferint una àmplia cobertura de seqüències virals crítiques. Mitjançant l’aprofitament d’una àmplia gamma de pèptids i la minimització de la reactivitat creuada, la prova garanteix una avaluació sòlida i específica de les respostes immunes.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad