Inici » Immunotec al Rànquing de les Millors 100 Empreses de Vendes Directes a Nivell Mundial

Immunotec al Rànquing de les Millors 100 Empreses de Vendes Directes a Nivell Mundial

by vivirtusalud
0 comment

Un Assoliment Destacat

¡Enhorabona a Immunotec per haver estat reconeguda com una de les principals 100 empreses de vendes directes a nivell mundial, ocupant el lloc #97!

Immunotec també es va destacar en ser inclosa al Top 50 d’empreses de vendes directes a Amèrica del Nord, amb seu central al Canadà o Estats Units, aconseguint la posició #48.

Reconeixement en una Gala Especial

La distinció va ser lliurada durant la Cerimònia de Premis del DSN 100 Direct Selling News Global a Dallas, Texas, ahir a la nit.

Importància del Reconeixement

Des del 2004, Direct Selling News s’ha dedicat a compartir històries que destaquen les oportunitats que ofereix la venda directa a milions d’emprenedors independents a tot el món.

DSN busca reconèixer i promoure la indústria de la venda directa en compilar anualment una llista exhaustiva que destaca les principals empreses del sector a nivell global des del 2010.

Impacte Global i Oportunitats

El llistat DSN Global 100 ofereix una visió única sobre l’impacte econòmic i social de la indústria a nivell mundial, sent una font d’aprenentatge i intercanvi d’idees tant per als professionals del sector com per a investigadors, inversors i aquells interessats a explorar oportunitats en aquesta indústria en constant evolució.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad