Inici » Immunotec: un pioner en la indústria de la venda directa

Immunotec: un pioner en la indústria de la venda directa

by vivirtusalud
0 comment

Introducció

En un món ple d’empreses innovadores, Immunotec Inc. destaca com un far d’excel·lència en el sector de la venda directa. Aquesta empresa amb seu a Canadà ha guanyat la 97a posició a la prestigiosa llista Global 100 de Direct Selling News (DSN), un testimoni del seu compromís inquebrantable per oferir productes nutricionals excepcionals i empoderar les persones per assolir els seus objectius de salut i benestar.

El DSN Global 100: un punt de referència d’èxit

El DSN Global 100 és un rànquing exclusiu que reconeix les principals empreses de vendes directes que generen ingressos a tot el món. Aquesta cobejada llista mostra els principals actors de la indústria, destacant les seves contribucions a l’economia global i el seu impacte en infinitat de vides.

La inclusió d’Immunotec en aquest prestigiós rànquing és un testimoni de la seva dedicació inquebrantable a proporcionar solucions nutricionals innovadores i a apoderar els seus consultors de vendes independents (ISC) per aconseguir l’èxit financer i la realització personal.

Immunotec: líder en innovació nutricional

Al cor de l’èxit d’Immunotec hi ha el seu compromís inquebrantable amb la investigació i la innovació científiques. El producte insígnia de la companyia, Immunocal®, és un suplement nutricional revolucionari que ha obtingut un reconeixement generalitzat per la seva capacitat per donar suport a la funció immune i el benestar general.

L’extensa cartera de productes d’Immunotec abasta una àmplia gamma de necessitats nutricionals, com ara la gestió del pes, la millora energètica i l’optimització de la forma física. Cada producte es formula meticulosament utilitzant els últims avenços científics i se sotmet a rigoroses mesures de control de qualitat per garantir la seva eficàcia i seguretat.

Potenciar els consultors de vendes independents: la columna vertebral d’Immunotec

Immunotec reconeix que el seu èxit està inextricablement lligat a la dedicació i la passió dels seus ISC. Aquestes persones són la força impulsora del creixement de l’empresa, compartint el seu coneixement i entusiasme pels productes d’Immunotec amb clients d’arreu del món.

Immunotec ofereix als seus ISC formació, suport i recursos integrals per ajudar-los a tenir èxit. El generós pla de compensació i els programes d’incentius de l’empresa premien el seu esforç i dedicació, fomentant una cultura de motivació i esperit emprenedor.

Un llegat d’excel·lència i un futur brillant

Mentre Immunotec es prepara per celebrar el seu 20è aniversari el 2016, la companyia mira enrere en un ric llegat d’innovació, creixement i lideratge en la indústria. El seu compromís inquebrantable amb la investigació científica, els productes excepcionals i l’apoderament dels seus ISC ha establert les bases per a un èxit continuat en els propers anys.

Amb la seva mirada posada en altures encara més grans, Immunotec està disposat a continuar el seu viatge com a pioner en la indústria de la venda directa, transformant vides i empoderant les persones per assolir les seves aspiracions de salut i benestar.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad