Inici » Oportunitat emocionant: Postdoctoral Research Associate Position in Immunology

Oportunitat emocionant: Postdoctoral Research Associate Position in Immunology

by vivirtusalud
0 comment

Uneix-te a investigadors líders en l’avanç de la immunologia

Una persona amb talent espera una oportunitat excepcional per ocupar una posició d’associat de recerca postdoctoral en el camp de la immunologia. Aquesta posició ofereix una oportunitat única de treballar al costat dels estimats Dr. Marc Dalod i la Dra. Sandrine Roulland.

Explorant les complexitats de la immunitat dels vertebrats

La resistència dels vertebrats als virus i càncers implica una interacció sofisticada entre els mecanismes d’immunitat innat i adaptatiu. Dins d’aquest complex sistema, les cèl·lules dendrítiques (DC) destaquen com a orquestradores clau de les respostes immunes.

Desvelant els misteris de les cèl·lules dendrítiques

Les cèl·lules dendrítiques són un grup divers de cèl·lules amb funcions especialitzades. Si bé s’ha demostrat que les cèl·lules dendrítiques de tipus 1 convencionals (cDC1s) són vitals en la immunitat antiviral i antitumoral dels ratolins, les cèl·lules dendrítiques plasmocitoides (pDC) també tenen un paper important en la defensa immune.

Enfocament de recerca innovador

Per superar els reptes tècnics en l’estudi de les cèl·lules dendrítiques humanes, el candidat amb èxit serà pioner en un nou mètode de cribratge genètic i farmacològic. Aquest enfocament innovador aprofitarà l’experiència tant del Dr. Dalod com del Dr. Roulland per avançar en la nostra comprensió de les cèl·lules immunitàries humanes.

Uneix-te a una comunitat de recerca vibrant

La investigació tindrà lloc al prestigiós CIML situat al campus de Luminy, un centre d’investigació d’avantguarda en diverses ciències de la vida i disciplines relacionades. L’institut fomenta la col·laboració entre experts de diversos camps per desentranyar les complexitats dels sistemes vius.

Per sol·licitar aquesta oportunitat emocionant, es recomana als candidats interessats que enviïn la seva sol·licitud a [email protected] i [email protected]. La sol·licitud ha d’incloure un currículum vitae, llista de publicacions, descripció dels projectes de recerca, dades de contacte dels àrbitres i una carta de motivació. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 de gener de 2024.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad