Inici » El tractament innovador del VIH/SIDA dels laboratoris Immunotech està a punt de comercialitzar-se

El tractament innovador del VIH/SIDA dels laboratoris Immunotech està a punt de comercialitzar-se

by vivirtusalud
0 comment

Acord de distribució exclusiva per a Ucraïna

Immunotech Laboratories, una filial d’Eco Petroleum Solutions, ha signat un Acord de Distribució exclusiu amb el Centre de Desenvolupament i Implementació de Projectes LLC Omega per a la distribució del seu revolucionari tractament del VIH/SIDA, ITV-1, a Ucraïna. Aquest acord marca una fita significativa en el camí de la companyia cap a la comercialització total.

Detalls de l’acord

L’acord abasta un període inicial de deu anys, amb una opció per a una renovació de deu anys addicionals. Estableix un preu de 3.300 euros per un cicle d’injeccions de 8 setmanes, format per 16 vials. El protocol de tractament inclou dos cicles de 8 setmanes administrats dues vegades per setmana, amb una pausa d’una setmana entre cicles.

Comanda inicial i procés de validació

La primera comanda realitzada en virtut de l’acord és de 10.000 unitats, que es sotmetran a la validació de fabricació abans de ser lliurades a Omega per a la seva distribució a Ucraïna un cop s’emet el permís de fabricació. Aquesta comanda de validació inicial té un valor de 2.062.500 EUR (2.116.125 USD).

La documentació de validació es completarà en lots de 3.300, i es preveu que la documentació necessària per al registre s’hagi completat i enviat a l’Administració de Medicaments de Bulgària (BDA) a finals de setembre.

Producció en massa i distribució a la UE

Un cop finalitzada amb èxit la validació i la revisió de la documentació resultant per part de la BDA, Immunotech espera obtenir el permís per a la producció i venda en massa dins de la UE. Aquest permís també serà reconegut a Ucraïna, permetent la distribució d’ITV-1 a tot el país.

L’empresa preveu comandes addicionals de quantitats similars mensualment després de l’emissió del permís.

Atendre una necessitat crítica a Ucraïna

S’estima que Ucraïna té 210.000 persones que viuen amb el VIH/sida, amb una xifra que arriba als 2,5 milions a Europa central i occidental i 1,5 milions a Europa de l’Est i Àsia central. L’ordre inicial de 10.000 vials d’ITV-1 representa un tractament suficient per proporcionar a 312 individus els dos cicles de 16 setmanes.

Resultats d’assaigs clínics excepcionals

ITV-1 ha completat amb èxit els assaigs clínics de fase I, II i III a Sofia, Bulgària. L’assaig de fase III, realitzat al Centre Nacional de Malalties Infeccioses i Parasitàries, va demostrar resultats notables.

El tractament va mostrar millores en els índexs immunitaris, disminucions significatives de la càrrega viral i un efecte positiu sobre les infeccions oportunistes. També era compatible amb altres fàrmacs antiretrovirals i presentava una tolerància excepcional, sense efectes secundaris importants.

Aproximadament el 80% dels subjectes de prova van informar de càrregues virals indetectables i el 67% van mostrar un sistema immunitari millorat.

Un testament de dedicació i suport

El conseller delegat i president Harry Zhabilov va expressar agraïment pel suport inquebrantable de la filial d’IMMB BG i el seu president i conseller delegat Dimitar Savov. El seu treball dur i les seves contribucions financeres han estat fonamentals per apropar aquest tractament que salva vides als pacients de tot el món.

Laboratoris Immunotech: un pioner en el desenvolupament de fàrmacs

Immunotech Laboratories es dedica a desenvolupar tractaments innovadors per a malalties infeccioses debilitants. El seu compost insígnia, ITV-1, és un testimoni del seu compromís amb la millora de la salut i el benestar de la humanitat.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad