Inici » Immunotech Laboratories presenta un triomf innovador en el tractament del VIH/SIDA

Immunotech Laboratories presenta un triomf innovador en el tractament del VIH/SIDA

by vivirtusalud
0 comment

Un avenç monumental en la lluita contra el VIH/SIDA

En un assoliment científic innovador, Immunotech Laboratories, Inc. anuncia amb orgull la finalització amb èxit dels assaigs clínics de Fase III per al seu tractament d’immunoteràpia patentat, ITV-1-ImmunH, que ofereix un far d’esperança per als pacients que lluiten contra el VIH/SIDA.

Resultats clínics excepcionals

Realitzats al reconegut Hospital Especialitzat per al Tractament Actiu de Malalties Infeccioses i Paràsites de Sofia, Bulgària, aquests assaigs rigorosos van emprar mètodes clínics d’avantguarda, donant resultats notables. Les dades de l’informe final dibuixen una imatge de millores importants del sistema immunitari, inclòs un augment del recompte absolut de limfòcits (LY), cèl·lules T CD3, cèl·lules T CD4, cèl·lules T CD8, limfòcits B (B Ly) i assassins naturals ( cèl·lules NK).

Igualment impressionant va ser l’augment del percentatge de cèl·lules T CD3, cèl·lules T CD4, cèl·lules T CD8, cèl·lules B Ly, cèl·lules NK i un canvi favorable en la relació CD4/CD8. Aquests canvis positius en els marcadors immunitaris són indicadors crucials de la capacitat del cos per combatre el VIH/SIDA.

Sobretot, les mesures de càrrega viral en aproximadament el 80% de les mostres de sang dels pacients van revelar nivells no detectables després de completar els cicles de tractament, un testimoni de la notable eficàcia d’ITV-1-ImmunH per suprimir el virus.

A més, el tractament va demostrar un impacte positiu en les infeccions oportunistes, va mostrar compatibilitat amb altres medicaments antivirals i va ser excepcionalment ben tolerat per tots els pacients, sense que s’informin efectes secundaris adversos.

Un camí cap a la comercialització

Immunotech Laboratories BG-Europe, una filial d’Immunotech Laboratories, Inc., ha iniciat el procés d’obtenció d’un permís d’ús massiu (Fase IV) a Bulgària. La companyia preveu un resultat favorable, obrint el camí per a la comercialització d’ITV-1-ImmunH.

Per facilitar aquesta comercialització, Immunotech Laboratories, Inc. ha signat un acord amb una organització de fabricació per contracte (CMO) amb seu a Califòrnia per produir el tractament d’immunoteràpia. Aquesta col·laboració és un pas crucial per complir els requisits d’aprovació de l’autoritat reguladora búlgara.

En un moviment estratègic per establir una presència a llarg termini a Bulgària, Immunotech Laboratories, Inc. i Immunotech Laboratories BG-Europe s’estan embarcant en la construcció d’una instal·lació de fabricació al país. Aquest projecte, iniciat el quart trimestre de 2017, garantirà un subministrament estable i fiable d’ITV-1-ImmunH.

Els esforços de recerca i desenvolupament de la companyia continuen al seu laboratori de Monrovia, Califòrnia, on els científics estan explorant aplicacions addicionals per als seus tractaments d’immunoteràpia patentats.

Un compromís amb el benestar del pacient

Immunotech Laboratories, Inc. reconeix les accions passades que poden haver erosionat inadvertidament la confiança entre els seus accionistes. Tanmateix, l’empresa ha buscat incansablement totes les vies disponibles per rectificar la situació i avançar amb la seva missió de desenvolupar tractaments que salvan vides.

Harry H. Zhabilov, CEO d’Immunotech Laboratories, Inc. i el visionari darrere del tractament patentat, va expressar el seu agraïment pel suport inquebrantable dels accionistes de la companyia.

Zhabilov va destacar: “La finalització amb èxit dels assaigs de la Fase III és un testimoni de la dedicació i l’experiència del nostre equip. Estem segurs que ITV-1-ImmunH té el potencial de revolucionar el tractament del VIH/SIDA i millorar la vida d’innombrables persones. individus de tot el món”.

Sobre Immunotech Laboratories

Immunotech Laboratories és una empresa pionera en desenvolupament de fàrmacs dedicada a aprofitar el poder de les seves proteïnes patentades per combatre malalties infeccioses debilitants. El compromís inquebrantable de la companyia amb la innovació científica i el benestar del pacient impulsa la seva recerca de tractaments innovadors.

El producte insígnia d’Immunotech, ITV-1 (vacuna terapèutica immune-1), és una suspensió de la fracció de pepsina inactivada (IPF), una substància derivada de la pepsina porcina. Una investigació àmplia ha demostrat la notable capacitat de l’IPF per modular el sistema immunitari, oferint un enfocament prometedor per tractar el VIH/SIDA.

Declaració de port segur

Aquest comunicat de premsa conté declaracions prospectives que impliquen riscos i incerteses inherents associats amb projeccions financeres, terminis de desenvolupament clínic, aprovacions reguladores i altres factors. Immunotech Laboratories, Inc. adverteix als lectors que aquestes declaracions prospectives es basen en les creences i expectatives actuals de l’empresa, i els resultats reals poden diferir materialment dels previstos.

Immunotech Laboratories, Inc. no assumeix cap obligació d’actualitzar o revisar cap declaració prospectiva continguda en aquest comunicat, ja sigui com a resultat de nova informació, esdeveniments futurs o d’una altra manera.

Contacte IR

Harry Zhabilov
120 W Pomona Ave
Monrovia, CA 91016
Telèfon: (626) 538-4779
Fax: (626) 538-4779

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad