Inici » El viatge intranasal d’Ampligen: un nou enfocament per combatre els virus respiratoris

El viatge intranasal d’Ampligen: un nou enfocament per combatre els virus respiratoris

by vivirtusalud
0 comment

Ampligen s’embarca en l’estudi intranasal de fase I

AIM ImmunoTech, una empresa de biotecnologia pionera, ha iniciat un estudi clínic fonamental de Fase I per avaluar l’eficàcia d’Ampligen, el seu fàrmac innovador, com a teràpia intranasal per combatre la COVID-19 i altres infeccions víriques respiratòries. Aquest estudi marca una fita significativa en la recerca inquebrantable d’AIM de desenvolupar Ampligen com a potencial profilàctic o tractament per a aquestes malalties debilitants.

Col·laboració i Aprovació Ètica

Aquest darrer desenvolupament és la culminació de la col·laboració d’AIM amb el Centre d’Investigació de Medicaments Humans (CHDR) i el procés meticulós de revisió i aprovació del Comitè d’Ètica local holandès. Aquest aval subratlla la base científica rigorosa i les consideracions ètiques que sustenten l’estudi.

Disseny de l’estudi i objectius

L’estudi de la Fase I inclourà 40 participants sans, dividits en quatre grups de tractament amb Ampligen i un grup placebo. Cada participant rebrà dosis intranasals d’Ampligen cada dos dies durant 13 dies, amb un total de set dosis per individu. L’estudi té com a objectiu avaluar la seguretat, la tolerabilitat i l’activitat biològica de l’administració intranasal repetida d’Ampligen.

Dades preclíniques prometedores

El modelatge in vitro anterior realitzat a l’Institut d’Investigació Antiviral de la Universitat Estatal d’Utah va demostrar la notable capacitat d’Ampligen per reduir els rendiments virals infecciosos SARS-CoV-2 en un impressionant 90% a concentracions de dosificació intranasal d’Ampligen clínicament assolbles. Aquestes troballes proporcionen una sòlida justificació científica per a l’estudi clínic en curs.

Compromís d’AIM amb la innovació

AIM ImmunoTech es manté ferma en la seva missió de desenvolupar terapèutiques innovadores per a diversos càncers, trastorns immunitaris i malalties víriques, inclosa la COVID-19. La dedicació inquebrantable de la companyia a la investigació científica i al desenvolupament clínic és evident en els seus esforços continus per portar Ampligen a l’avantguarda del tractament de virus respiratoris.

Ampliació de l’accés a Ampligen

En un desenvolupament paral·lel, AIM va dosificar recentment el seu primer pacient amb COVID-19 “carreter llarg” al programa d’accés ampliat (EAP) AMP-511. Aquest programa proporciona accés a Ampligen als pacients que pateixen símptomes semblants a la fatiga crònica després de la infecció per COVID-19. El compromís inquebrantable d’AIM amb l’atenció al pacient s’estén més enllà dels assaigs clínics, assegurant que els que ho necessiten tinguin accés a tractaments potencials.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad