Inici » Teràpia intranasal Ampligen: un avenç prometedor en el tractament de les malalties respiratòries

Teràpia intranasal Ampligen: un avenç prometedor en el tractament de les malalties respiratòries

by vivirtusalud
0 comment

Desvetllant el potencial de l’ampligen en la salut respiratòria

AIM ImmunoTech, una empresa de biotecnologia pionera, ha fet avenços significatius en el desenvolupament d’Ampligen, una teràpia intranasal innovadora que té una gran promesa en la lluita contra les malalties víriques respiratòries, inclosa la COVID-19.

Seguretat i eficàcia: una perspectiva positiva

L’estudi clínic de Fase I d’Ampligen ha donat dades de seguretat encoratjadores, sense esdeveniments adversos greus relacionats amb l’administració intranasal de la teràpia. Aquest perfil de seguretat positiu és coherent en les tres cohorts de l’assaig, proporcionant una base sòlida per a més investigacions i desenvolupaments.

L’estudi, dissenyat i executat meticulosament pel Centre d’Investigació de Medicaments Humans (CHDR) als Països Baixos, ha avaluat meticulosament la seguretat, la tolerabilitat i l’activitat biològica de dosis intranasals repetides d’Ampligen en participants sans.

Un enfocament gradual de la dosificació

El disseny de l’estudi va emprar un enfocament gradual de la dosificació, amb els participants de la primera cohort rebent 75 μg d’Ampligen, la segona cohort rebent 200 μg i la tercera cohort rebent 500 μg. Aquest enfocament sistemàtic va permetre als investigadors avaluar acuradament la seguretat i la tolerabilitat d’Ampligen a diferents nivells de dosi.

Actualment, l’assaig avança amb la quarta cohort, on els participants reben 1250 μg d’Ampligen. Aquest règim de dosi creixent està dissenyat per explorar encara més la seguretat i l’eficàcia de la teràpia.

Descobriments in vitro prometedors

El modelatge in vitro anterior realitzat a l’Institut d’Investigació Antiviral de la Universitat Estatal d’Utah va proporcionar proves convincents del potencial d’Ampligen per reduir significativament els rendiments virals infecciosos SARS-CoV-2. A nivells de dosi intranasal clínicament assolibles, Ampligen va demostrar la capacitat de reduir els rendiments virals en un impressionant 90%.

Aquestes troballes prometedores suggereixen que Ampligen té el potencial de combatre eficaçment la infecció per SARS-CoV-2 en humans, oferint una opció terapèutica potencial per a COVID-19.

Ampligen: un far d’esperança en la gestió de malalties respiratòries

Les dades de seguretat positives i els resultats prometedors in vitro d’Ampligen dibuixen una imatge convincent del seu potencial com a valuosa intervenció terapèutica per a malalties víriques respiratòries. A mesura que avança l’assaig clínic, la comunitat científica espera ansiosa més informació sobre l’eficàcia i la seguretat d’aquesta teràpia innovadora.

La dedicació d’AIM ImmunoTech per avançar en el desenvolupament d’Ampligen és un testimoni del seu compromís inquebrantable per millorar els resultats de la salut respiratòria. Amb el potencial de revolucionar el tractament de les malalties víriques respiratòries, Ampligen és un far d’esperança per als pacients de tot el món.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad