Inici » El Secret per a un 2023 Extraordinari: Reinvenció i Benestar Integral

El Secret per a un 2023 Extraordinari: Reinvenció i Benestar Integral

by vivirtusalud
0 comment

Immunotec Global: Set Anys d’Empoderament al País

Immunotec Global, la pionera en biotecnologia canadenca, va celebrar el seu setè aniversari a la República Dominicana amb un esdeveniment transformador titulat ‘Reinventa’t: Un 2023 de Resultats Excepcionals’.

El Poder del Reinici

El Dr. Jimmy Gutman, president del comitè científic d’Immunotec, va captivar els assistents amb la seva xerrada inspiradora, convidant-los a redescobrir el seu potencial ia abraçar un any de resultats extraordinaris.

El Glutatió: La Clau per a una Salut Òptima

El Dr. Gutman va emfatitzar el paper crucial del glutatió, una molècula essencial que protegeix el cos del dany oxidatiu i promou el benestar general. Immunotec Global ofereix Immunocal, una línia de productes recolzada per investigacions científiques que eleva els nivells de glutatió.

Líders de la Indústria Comparteixen els seus Secrets

L’esdeveniment va comptar amb la participació de destacats executius d’Immunotec, entre ells Raúl Tufik, Jorge Huamán i Alberto Vogt, que van compartir les seves estratègies per generar ingressos passius i assolir l’èxit.

Un Panell d’Experts per a Guiarte

Soraya Aguiar, Margarita García i Beatriz Martínez, líders d’Immunotec, van formar part d’un plafó que va oferir informació valuosa sobre la cura personal i la importància d’augmentar la producció de glutatió.

Una Oportunitat per a Emprenedors

Immunotec Global va associar-se amb líders locals per brindar als emprenedors en salut i finances l’oportunitat d’explorar noves opcions de creixement.

El llegat del Dr. Gutman

El Dr. Gutman, autor de llibres de gran èxit com el bestseller sobre el glutatió, va compartir els seus coneixements profunds sobre les funcions vitals d’aquesta substància i el seu impacte en la salut i el rendiment.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad