Inici » Reinvenció i Resultats Excepcionals: El Glutatió com a Clau per a un 2023 Transformador

Reinvenció i Resultats Excepcionals: El Glutatió com a Clau per a un 2023 Transformador

by vivirtusalud
0 comment

Immunotec Celebra el seu Aniversari amb una Crida a la Reinvenció

Immunotec Global, una empresa canadenca de biotecnologia, va celebrar el seu setè aniversari a la República Dominicana amb un esdeveniment inspirador titulat ‘Reinventa’t, un 2023 de resultats diferents’. L’esdeveniment va comptar amb la participació del Dr. Jimmy Gutman, president del comitè científic d’Immunotec i altres líders destacats de la indústria.

El Poder del Glutatió: La Clau per a la Salut i el Benestar

El Dr. Gutman, reconegut expert en glutatió, va compartir els seus coneixements sobre el paper crucial d’aquesta molècula en el manteniment d’una salut òptima. El glutatió és un potent antioxidant que protegeix les cèl·lules del dany causat pels radicals lliures, la mala alimentació i l’estrès. En elevar els nivells de glutatió, podem millorar el nostre sistema immunològic, mantenir la salut del sistema nerviós i endarrerir els efectes de l’envelliment.

Immunocal: Una Font Provada de Glutatió

Immunotec ofereix una línia de productes anomenada Immunocal, que ha estat clínicament provada per augmentar els nivells de glutatió al cos. Aquests productes contenen recursos naturals que han demostrat la seva eficàcia per recolzar la salut i el benestar.

Líders de la Indústria Comparteixen les vostres Estratègies

A més del Dr. Gutman, l’esdeveniment va comptar amb la participació de líders d’Immunotec, com Raúl Tufik, Jorge Huamán, Alberto Vogt i un panell d’experts compost per Soraya Aguiar, Margarita García i Beatriz Martínez. Aquests líders van compartir els seus coneixements sobre ingressos residuals, estratègies de creixement i les darreres tendències en la indústria del benestar.

El Futuro Prometedor de Immunotec

Immunotec, fundada el 1988, ha crescut fins a convertir-se en una empresa global amb presència a més de 14 països. La companyia continua innovant i expandint-se, amb associacions amb institucions de renom i atletes olímpics. El seu compromís amb la investigació i el desenvolupament garanteix un futur prometedor per a Immunotec i els seus clients.

Trucada a l’Acció: Reinventar-se per a l’Èxit

L’esdeveniment ‘Reinventa’t, un 2023 de resultats diferents’ va ser una crida a l’acció per als assistents. En abraçar la reinvenció, adoptar estratègies innovadores i aprofitar el poder del glutatió, els individus i les empreses poden desbloquejar-ne el potencial i aconseguir resultats extraordinaris el 2023 i més enllà.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad