Inici » Immunotec celebra 20 anys d’innovació i creixement

Immunotec celebra 20 anys d’innovació i creixement

by vivirtusalud
0 comment

Aniversari d’una fita

Immunotec, una empresa líder en nutrició directa al consumidor, ha celebrat recentment el seu 20è aniversari amb dues convencions dinàmiques a Acapulco, Mèxic, i Las Vegas, Nevada. Aquests esdeveniments van reunir més de 3.500 consultors independents per commemorar aquesta important fita.

Un llegat d’èxit

El viatge de 20 anys d’Immunotec ha estat marcat per la innovació, el creixement i el compromís de millorar les vides. La dedicació inquebrantable de la companyia a la investigació i el desenvolupament ha donat lloc a productes innovadors que han transformat el panorama nutricional.

Una comunitat vibrant

Les convencions van ser un testimoni de la comunitat vibrant que Immunotec ha fomentat al llarg dels anys. Consultors d’arreu del món es van reunir per compartir les seves experiències, aprendre dels experts del sector i celebrar els èxits de l’empresa.

Desvetllant el futur

A més de celebrar el seu passat, Immunotec també va donar a conèixer la seva visió de futur. La companyia va presentar la seva nova col·lecció de cura de la pell Elasense™, una línia revolucionària de productes que aprofita el poder de la natura i la innovació científica.

Un compromís amb el benestar

El compromís inquebrantable d’Immunotec amb el benestar s’estén més enllà dels seus productes. L’empresa també va fer importants donacions benèfiques a Immunotec Children’s Fund, demostrant la seva dedicació a tenir un impacte positiu en la vida dels altres.

Un futur brillant per davant

A mesura que Immunotec s’embarca en el seu proper capítol, l’empresa està preparada per a un creixement i innovació continuats. Amb una base sòlida, un equip apassionat i un compromís amb l’excel·lència, Immunotec està ben posicionat per donar forma al futur de la indústria de la nutrició i capacitar les persones per viure vides més saludables i satisfactòries.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad