Inici » Exploració d’Immunocal a Nens amb Autisme

Exploració d’Immunocal a Nens amb Autisme

by vivirtusalud
0 comment

Estudi Innovador sobre Immunocal i Nens Diagnosticats amb TEA

A la ciutat de Montreal, Canadà, s’ha anunciat que la Universitat Nova Southern (NSU) a Florida està fent una investigació revolucionària per avaluar els impactes d’Immunocal en el comportament de nens amb Trastorns de l’Espectre Autista (TEA). Immunocal, el producte estrella d’Immunotec, és un aïllat de proteïna de sèrum.

Potencial de Millora a la Conducta de Nens amb Autisme

L’objectiu principal d’aquest estudi de dos anys és determinar si els nens amb autisme experimenten una millora en el comportament després de consumir les proteïnes riques en cisteïna presents a Immunocal, durant un període d’observació de 90 dies. Els resultats es podrien traduir en una qualitat de vida més gran tant per als nens com per a les seves famílies.

Investigació Liderada per Ana María Castejon i el seu Equip

La principal investigadora d’aquest projecte, duta a terme en col·laboració entre NSU i Immunotec, és Ana María Castejon, PhD., professora associada del College of Pharmacy. Juntament amb el vostre equip de recerca, estan entusiasmats amb les possibles implicacions d’aquest estudi. Castejon va esmentar que els enfocaments actuals per a l’autisme han estat àmpliament difosos però no tenen evidència sobre la seva eficàcia.

Perspectiva d’Immunotec i NSU sobre la investigació

El president d’Immunotec, Stuart MacMillan, va expressar el suport a aquesta investigació, destacant la col·laboració contínua de l’empresa amb investigadors de renom. Per part seva, el Dr. Gary S. Margules, Vicepresident de Transferència de Recerca i Tecnologia de NSU, elogia la iniciativa com un exemple destacat de recerca clínica multidisciplinària.

Importància de la Investigació en Autisme

Segons els Centres per al Control de Malalties (CDC) i Health Canada, aproximadament 1 de cada 150 nens a tot el món es veuen afectats per trastorns de l’espectre autista, una xifra en constant augment. El tractament tradicional se centra en educació especial, teràpia conductual i altres enfocaments mèdics. Aquesta col·laboració entre Immunotec i NSU marca un avenç significatiu en la investigació de l’autisme.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad