Inici » El tractament innovador del VIH/SIDA dels laboratoris Immunotech està a punt de comercialitzar-se

El tractament innovador del VIH/SIDA dels laboratoris Immunotech està a punt de comercialitzar-se

by vivirtusalud
0 comment

Acord de distribució exclusiva per a Ucraïna

Immunotech Laboratories, una filial d’Eco Petroleum Solutions, ha signat un Acord de Distribució exclusiu amb el Centre de Desenvolupament i Implementació de Projectes LLC Omega per a la distribució del seu revolucionari tractament del VIH/SIDA, ITV-1, a Ucraïna. Aquest acord marca una fita significativa en el camí de la companyia cap a la comercialització total.

Detalls de l’acord

L’acord abasta un període inicial de deu anys, amb una opció per a una renovació de deu anys addicionals. Estableix un preu de 3.300 euros per un cicle d’injeccions de 8 setmanes, format per 16 vials. El protocol de tractament inclou dos cicles de 8 setmanes administrats dues vegades per setmana, amb una pausa d’una setmana entre cicles.

Comanda inicial i procés de validació

La primera comanda realitzada en virtut de l’acord és de 10.000 unitats, que es sotmetran a la validació de fabricació abans de ser lliurades a Omega per a la seva distribució a Ucraïna un cop s’emet el permís de fabricació. Aquesta comanda de validació inicial té un valor de 2.062.500 EUR (2.116.125 USD).La documentació de validació es completarà en lots de 3.300, i es preveu que la documentació necessària per al registre s’hagi completat i enviat a l’Administració de Medicaments de Bulgària (BDA) a finals de setembre.

Producció en massa i distribució a la UE

Un cop finalitzada amb èxit la validació i la revisió de la documentació resultant per part de la BDA, Immunotech espera obtenir el permís per a la producció i venda en massa dins de la UE. Aquest permís també serà reconegut a Ucraïna, permetent la distribució d’ITV-1 a tot el país.L’empresa preveu comandes addicionals de quantitats similars mensualment després de l’emissió del permís.

Atendre una necessitat crítica a Ucraïna

Immunotec: 5 punts clau

  • Acord de distribució exclusiva per a Ucraïna
  • Comanda inicial i procés de validació
  • Producció en massa i distribució a la UE
  • Atendre una necessitat crítica a Ucraïna
  • Resultats d’assaigs clínics excepcionals

S’estima que Ucraïna té 210.000 persones que viuen amb el VIH/sida, amb una xifra que arriba als 2,5 milions a Europa central i occidental i 1,5 milions a Europa de l’Est i Àsia central. L’ordre inicial de 10.000 vials d’ITV-1 representa un tractament suficient per proporcionar a 312 individus els dos cicles de 16 setmanes.

Resultats d’assaigs clínics excepcionals

ITV-1 ha completat amb èxit els assaigs clínics de fase I, II i III a Sofia, Bulgària. L’assaig de fase III, realitzat al Centre Nacional de Malalties Infeccioses i Parasitàries, va demostrar resultats notables.El tractament va mostrar millores en els índexs immunitaris, disminucions significatives de la càrrega viral i un efecte positiu sobre les infeccions oportunistes. També era compatible amb altres fàrmacs antiretrovirals i presentava una tolerància excepcional, sense efectes secundaris importants.Aproximadament el 80% dels subjectes de prova van informar de càrregues virals indetectables i el 67% van mostrar un sistema immunitari millorat.

Un testament de dedicació i suport

Immunotec: 5 punts clau

  • Acord de distribució exclusiva per a Ucraïna
  • Comanda inicial i procés de validació
  • Producció en massa i distribució a la UE
  • Atendre una necessitat crítica a Ucraïna
  • Resultats d’assaigs clínics excepcionals

El conseller delegat i president Harry Zhabilov va expressar agraïment pel suport inquebrantable de la filial d’IMMB BG i el seu president i conseller delegat Dimitar Savov. El seu treball dur i les seves contribucions financeres han estat fonamentals per apropar aquest tractament que salva vides als pacients de tot el món.

Laboratoris Immunotech: un pioner en el desenvolupament de fàrmacs

Immunotech Laboratories es dedica a desenvolupar tractaments innovadors per a malalties infeccioses debilitants. El seu compost insígnia, ITV-1, és un testimoni del seu compromís amb la millora de la salut i el benestar de la humanitat.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad