Inici » Redefineix el teu 2023: Descobreix el secret de la salut i el benestar

Redefineix el teu 2023: Descobreix el secret de la salut i el benestar

by vivirtusalud
0 comment

Un nou any, un nou tu

Embarca’t en un viatge transformador aquest 2023 amb Immunotec Global, l’empresa canadenca de biotecnologia que celebra el setè aniversari a la República Dominicana. Durant aquest esdeveniment especial, el Dr. Jimmy Gutman, president del comitè científic d’Immunotec, va compartir els seus coneixements sobre com reinventar-se i assolir resultats extraordinaris.

El poder del glutatió

El Dr. Gutman va destacar el paper vital del glutatió, una molècula essencial que protegeix les nostres cèl·lules del dany oxidatiu causat pels radicals lliures, la mala alimentació i l’estrès. En augmentar els nivells de glutatió, podem millorar la nostra salut general i el rendiment físic.

Immunocal: La font natural de glutatió

Immunotec Global ofereix la línia de productes Immunocal, científicament provada i certificada per elevar els nivells de glutatió al cos. Aquests productes contenen recursos naturals d’alta qualitat que donen suport a la producció de glutatió, enfortint el nostre sistema immunològic, millorant la salut del sistema nerviós i reduint l’impacte de l’estrès.

Un equip d’experts

A més del Dr. Gutman, l’esdeveniment va comptar amb la participació de destacats líders d’Immunotec, entre ells Raúl Tufik, Jorge Huamán, Alberto Vogt, Soraya Aguiar, Margarita García i Beatriz Martínez. Aquests experts van compartir els seus coneixements sobre ingressos residuals, estratègies de creixement i poder transformador dels productes Immunotec.

Una empresa innovadora

Immunotec Global, fundada el 1988, ha crescut fins a convertir-se en una empresa líder en biotecnologia amb presència a 14 països. Les seves associacions amb institucions de renom i el seu compromís amb la investigació científica la posicionen com una empresa innovadora al camp de la salut i el benestar.

Una oportunitat per al creixement

L’esdeveniment d’Immunotec Global a la República Dominicana va ser una oportunitat única per a emprenedors a l’àrea de salut i finances. Els assistents van aprendre sobre el poder del glutatió, les estratègies de creixement amb èxit i l’oportunitat d’unir-se a un equip de líders compromesos amb el benestar.Redefineix el teu 2023 amb Immunotec Global. Descobreix el secret de la salut i el benestar, i aprofita aquesta oportunitat per transformar la teva vida i assolir resultats extraordinaris.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad