Inici » La revolució de la marca d’Immunotec: un viatge al cim de la salut i l’èxit

La revolució de la marca d’Immunotec: un viatge al cim de la salut i l’èxit

by vivirtusalud
0 comment

Un llegat d’excel·lència científica

El compromís inquebrantable d’Immunotec amb la investigació científica ha estat la pedra angular del seu èxit durant més de quatre dècades. Amb un equip de científics i investigadors dedicats, la companyia ha empès constantment els límits de la ciència de la nutrició, donant lloc a descobriments innovadors que han transformat la vida d’innombrables persones.

La ciència de viure millor™

Aquest lema encapsula la creença inquebrantable d’Immunotec en el poder de la ciència per millorar el benestar humà. Serveix com a testimoni de la dedicació de l’empresa a oferir solucions nutricionals innovadores que permetin a les persones viure vides més saludables i satisfactòries.

Evolució de la marca: un nou capítol atrevit

Immunotec: un llegat d’excel·lència i innovació científica

  • Recerca Científica i Innovació
  • La ciència de viure millor™
  • Evolució de la marca: un nou capítol atrevit
  • Immunocal®: l’estàndard d’or en precursors de glutatió
  • Líder global en vendes directes al consumidor

La recent evolució de la marca d’Immunotec és un pas endavant atrevit i visionari, que reflecteix el compromís inquebrantable de la companyia amb la innovació i el creixement. Els nous materials de marca, embalatge i màrqueting encarnen l’herència científica de l’empresa alhora que adopten una estètica moderna i d’avantguarda.

Un paisatge fresc i modern

La nova identitat de marca crea un paisatge fresc i modern per a Immunotec, proporcionant una plataforma potent perquè els seus consultors facin créixer els seus negocis i compartir els beneficis que canvien la vida dels productes d’Immunotec amb el món.

Immunocal®: l’estàndard d’or en precursors de glutatió

Immunocal® és un testimoni de la destresa científica d’Immunotec. Aquest producte revolucionari és un precursor de glutatió únic i patentat, una molècula essencial per mantenir un sistema immunitari robust i el benestar general.

Reconeixement i validació científica

Immunocal® ha obtingut un ampli reconeixement i validació per part de la comunitat científica. Ha estat objecte de nombroses publicacions en revistes mèdiques prestigioses, enumerades en referències mèdiques respectades i ha rebut l’aprovació d’organismes reguladors d’arreu del món, inclosa Health Canada.

Un líder mundial en vendes directes al consumidor

Immunocal: l’estàndard d’or en precursors de glutatió

  • Essencial per a un sistema immunitari robust
  • Precursor de glutatió patentat
  • Científicament reconegut i validat
  • Enumerat en referències mèdiques respectades
  • Aprovat pels organismes reguladors de tot el món

Immunotec s’ha consolidat com a líder mundial en vendes directes al consumidor, amb presència a diversos països d’Amèrica del Nord i Europa. L’extensa xarxa de consultors independents de l’empresa té un paper vital a l’hora de connectar els clients amb els productes que canvien la vida d’Immunotec i potenciar-los en el seu viatge cap a una salut òptima.

Potenciar els consultors, transformar vides

El compromís d’Immunotec amb els seus Consultors va més enllà de proporcionar productes excepcionals. L’empresa ofereix formació, suport i recursos integrals per ajudar els consultors a tenir èxit en els seus negocis i tenir un impacte positiu en la vida dels seus clients.

Un futur brillant per davant

L’evolució de la marca d’Immunotec és un pas atrevit i visionari que estableix l’escenari per al creixement i l’èxit continuats. Amb un llegat d’excel·lència científica, un compromís amb la innovació i una xarxa global de consultors apassionats, Immunotec està disposat a continuar transformant la vida de les persones a tot el món, donant-los poder per aconseguir una salut i un benestar òptims.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad