Inici » Potencia la teva Salut amb Shake it Up i ImmunoKIDS

Potencia la teva Salut amb Shake it Up i ImmunoKIDS

by vivirtusalud
0 comment

Descobreix el Secret per a una Salut Intestinal Òptima!

Una innovadora combinació de Shake it Up, una proteïna d’alta qualitat amb fibra prebiòtica i curcumina, pot ser el vostre aliat per mantenir un equilibri intestinal que impacta positivament en el vostre estat d’ànim i benestar. Sabies que la xocolata, amb el seu alt contingut de cacau, estimula la producció d’endorfines, les hormones de la felicitat i el plaer?

Arriba a les Metes de Benestar amb Shake it Up

Esport immunològic: els 5 principals beneficis per a la millora de la salut i el benestar

  • Millora de la salut i l’estat d’ànim intestinal
  • Metabolisme accelerat i fitness
  • Reducció de la inflamació i millora de la recuperació
  • Energia sostinguda i fam reduïda
  • Augment de la confiança i la felicitat

Amb 20g d’aïllat de proteïna de sèrum de llet i concentrat de proteïna de llet, 4g de fibra prebiòtica, 0 sucres afegits i només 90 calories per porció, Shake it Up t’ajuda a accelerar el teu metabolisme, mantenir-te en forma i satisfer els teus desitjos de manera saludable. A més, és Keto-Friendly i compta amb certificacions Informed-Choice i Clean Label Project.

Combat la Inflamació i Sigues-te en Harmonia amb el teu Cos

La fórmula de Shake it Up amb cúrcuma ofereix potents beneficis antiinflamatoris, evitant la inflamació que altres proteïnes podrien causar. Gaudeix de les seves propietats i sent segur que estàs cuidant el teu cos de la millor manera.

Energia i Vitalitat per a un Estil de Vida Actiu

La combinació perfecta de proteïnes i fibra prebiòtica a Shake it Up t’ajuda a mantenir-te saciat per més temps, controlant la gana i els desitjos. Alimenta el teu cos amb nutrients essencials per sentir-te ple d’energia, motivat i llest per fer front a les teves activitats diàries amb una actitud positiva.

Estima el teu Cos, Sent la Felicitat

Els 5 beneficis clau d’Immunocal

  • Dona suport a un sistema immunitari saludable
  • Afavoreix el creixement i la recuperació muscular
  • Redueix la inflamació
  • Augmenta l’energia i la vitalitat
  • Admet la gestió del pes

Acceptar el teu cos, tenir autoestima i confiança en tu mateix és clau per ser feliç. Amb Shake it Up, assolir el teu pes saludable i tenir un cos tonificat és més senzill. Observa els teus progressos, sent-te orgullós i experimenta una sensació més gran d’assoliment i felicitat.

Gaudeix d´una Experiència Plena amb ImmunoKIDS

Els jugadors de l’Inter Miami CF comparteixen com ImmunoKIDS els ajuda a tenir un rendiment òptim als seus partits. Descobreix la combinació perfecta d´Immunocal sport i Energy Booster per potenciar la teva energia amb una barreja exclusiva de fonts naturals de cafeïna. A més, afegeix un monitor d’activitats i una subscripció d’aliments saludables per enfortir el sistema immunològic i millorar el benestar.

Suport a Causes Significatives

ImmunoKIDS contribueix a causes benèfiques com la salut infantil, sistemes d’aigua neta a escoles i programes esportius per a nens a hospitals. El teu suport ens permet millorar la qualitat de vida dels que més ho necessiten.Nota: Aquest producte no pretén diagnosticar, tractar, curar o prevenir cap malaltia. La disponibilitat i les promocions poden variar segons el mercat. Visita el nostre lloc web per a més informació.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad