Inici » La Importància del Servei al Client: Pilars per a una Experiència Inoblidable

La Importància del Servei al Client: Pilars per a una Experiència Inoblidable

by vivirtusalud
0 comment

Un Enfocament Essencial: Persones al Centre del Negoci

Comprendre la identitat, els valors i la posició al mercat són fonamentals per a l’èxit de qualsevol empresa. En aquesta ocasió, se celebra la #SemanaDelServicioAlCliente, destacant la rellevància de posar les persones al centre de les operacions comercials. Reconeixent la tasca excepcional dels equips de servei i vendes, se celebra la dedicació i l’impacte positiu que generen a Consultors i Clients.

Celebrant la Setmana d’Atenció al Client

La Setmana d’Atenció al Client, que es desenvolupa del 3 al 7 d’octubre, és una festivitat internacional que destaca la importància d’oferir un servei excepcional. És un homenatge a l’ardu treball dels equips que fan possible aquestes experiències diàriament. Avui, se celebra el compromís amb l’excel·lència a través dels 5 pilars fonamentals per brindar un servei al client.

Els 5 Pilars del Bon Servei al Client

1. Honestedat: En lloc de resoldre problemes, es busca crear experiències de vida. L’adquisició de productes d’alta qualitat i valor inigualable a Immunotec garanteix respostes ràpides i eficients a totes les àrees del negoci, prioritzant la salut i la satisfacció del client.2. Escolta Activa: Estar receptius a les opinions dels clients i millorar constantment l’atenció a tots els canals de comunicació és essencial per brindar un servei excepcional.3. Empatia: Col·laborar i compartir prosperitat és el camí cap al benestar. A Immunotec, es promou la idea d’un negoci basat en el suport mutu i el benestar compartit.4. Resolució Eficaç de Problemes: Mentre que la majoria passa molt de temps en espera al telèfon, a Immunotec es destaca per la seva promptitud. Amb un temps despera mitjana de només 45 segons i solucions instantànies a través de Chatbot i WhatsApp, la satisfacció del client és una prioritat.5. Gratitud: Reconèixer el valor de la família Immunotec i cultivar una cultura d’agraïment internament és clau per mantenir la productivitat i la connexió. La felicitat es fomenta mitjançant l’apreciació i el reconeixement mutu.

Missatge d’Agraïment

El Director d’Atenció al Client, Alfredo Gabriel Russ Leal, comparteix la gratitud per la dedicació dels equips i la passió pels valors de l’empresa. La connexió amb els clients és fonamental per mantenir una relació sòlida i duradora.Agraïu al vostre Client! Apropa’t i fes-los saber com són d’importants per a tu. La valoració dels clients és essencial per a la construcció de relacions sòlides i duradores.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad