Inici » Dia Tres de Selecció MIR: Places Definitives i Especialitats al Límit

Dia Tres de Selecció MIR: Places Definitives i Especialitats al Límit

by davidmartinrius
0 comment

Assignació de Places MIR

El tercer dia de selecció MIR es definiran les places definitives fins al número d’ordre 2.700. Els futurs residents es troben a la recta final de l’assignació de places MIR amb especialitats que estan a punt de completar la quota.

Cardiologia, Oftalmologia i Cirurgia Oral i Maxil·lofacial

Cardiologia ha assignat 183 places de les 197 totals, i en queda només 14 per omplir. D’altra banda, Oftalmologia ha assignat 196 de 220 places ia Cirurgia Oral i Maxil·lofacial n’hi falten només cinc per cobrir de les 30 disponibles.

Detalls d’assignació

A Cardiologia, la darrera elecció va ser l’aspirant número 2.100 a l’Hospital General Universitari de Ciudad Real. Les places es distribueixen de manera equitativa a diferents comunitats autònomes.

A Oftalmologia, l’últim a escollir va ser l’aspirant 2.098 a l’Hospital Universitari de Cabueñes, a Gijón. Les places restants es distribueixen a diverses comunitats autònomes.

Cirurgia Oral i Maxil·lofacial va completar el torn amb el número 2.062 a l’Hospital Universitari de Navarra.

Avenços en Altres Especialitats MIR

Altres especialitats com Anestesiologia i Reanimació, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Cirurgia Pediàtrica, Otorinolaringologia, Endocrinologia i Nutrició, i Neurocirurgia estan avançant en la seva assignació de places MIR amb diferents números de places assignades fins ara.

És important destacar que la informació proveïda en aquest article es basa en dades oficials i declaracions de professionals de la salut. Recordeu sempre consultar el vostre especialista sanitari per a qualsevol dubte relacionat amb la vostra salut.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad