Inici » Els beneficis dafegir la crema de cacahuate a la teva dieta

Els beneficis dafegir la crema de cacahuate a la teva dieta

by vivirtusalud
0 comment
un frasco de mantequilla de maní con una cuchara junto a un plato de maní y un plato de maní, Ceferí Olivé, p, una foto de archivo, hurufiyya

La crema de cacahuate: un aliment saludable i versàtil

Com que considera la crema de cacahuate, és comú associar-la amb la dieta nord-americana i els seus alts índexs d’obesitat. Tot i això, aquest producte ha guanyat popularitat a la cuina espanyola, i la seva preparació casolana garanteix el seu valor nutricional i beneficis per a la salut.

Valor nutricional i beneficis per a la salut

La crema de cacahuate, elaborada a partir de cacahuats torrats i mòlts, és rica en proteïnes, fibra, greixos monoinsaturats, poliinsaturats, vitamines i minerals com fòsfor, potassi, magnesi i zinc. Aquests nutrients contribueixen a la salut cardiovascular, la reducció del colesterol, el millor descans, la memòria i l’energia, segons la Fundació Espanyola de Nutrició.

Efecte saciant i recomanacions

La crema de cacahuate posseeix un efecte saciant a causa del seu contingut de proteïnes, fibra i greixos vegetals. Encara que s’aconsella consumir-la en quantitats moderades, la seva inclusió a l’esmorzar proporciona una aportació energètica significativa des d’hora.

Preparació casolana i consum

Es recomana la preparació casolana de crema de cacauat per evitar ingredients afegits presents a les versions comercials. Encara que és apta per acompanyar aliments dolços o salats, se n’aconsella el consum en porcions controlades, especialment en dietes de pèrdua de pes.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad