Inici » Com deixar de fumar: 3 mètodes efectius per combatre l’abstinència

Com deixar de fumar: 3 mètodes efectius per combatre l’abstinència

by vivirtusalud
0 comment
un vaso de agua con frutas y verduras junto a una tabla de cortar con limón y lima, Cui Bai, fotografía gastronómica profesional, una fotografía de archivo, dau-al-set

Introducció

Deixar de fumar pot ser un desafiament, especialment quan s’enfronta a la síndrome d’abstinència. El cos i la ment s’acostumen a la nicotina, cosa que fa que sigui difícil superar els desitjos i els símptomes d’abstinència. No obstant això, hi ha mètodes efectius que et poden ajudar a combatre l’abstinència i deixar de fumar amb èxit. En aquest article, us presentem tres remeis senzills que podeu utilitzar per començar el dia sense recórrer al tabac i combatre la síndrome d’abstinència.

Remei 1: Beguda desintoxicant

Una manera natural de combatre la síndrome d’abstinència és mitjançant una beguda desintoxicant. Aquesta beguda està composta per ingredients que ajuden a netejar lorganisme i reduir els desitjos de nicotina. Aquí tens la recepta:

– 1 llimona i 1 taronja

– 1 pastanaga

– 15 raïms

– 1 culleradeta de gingebre en pols

– 1 culleradeta de ginseng

– 1 litre daigua

– 3 glaçons de gel

Preparació:

1. Esprem el suc de la taronja i la llimona. Reserva l’escorça de la llimona.

2. Renteu i talleu la pastanaga a trossos petits. Després, processa-la a la batedora.

3. Barreja els sucs de taronja i llimona, el liquat de pastanaga, el gingebre en pols, el ginseng i el raïm. Afegeix-hi el litre d’aigua, les pelades de llimona i els glaçons de gel.

4. Beu aquesta beguda desintoxicant cada matí per començar el dia de manera saludable i combatre la síndrome d’abstinència.

Remei 2: Xarop de ceba i cúrcuma

Un altre remei efectiu per combatre la síndrome d’abstinència és el xarop de ceba i cúrcuma. Aquesta barreja ajuda a depurar els pulmons i reduir els símptomes dabstinència. Aquí tens la recepta:

– 1 ceba

– ½ litre d’aigua

– 1 culleradeta de cúrcuma

– 1 tros d’arrel de gingebre

– 2 cullerades de mel

Preparació:

1. Bull l’aigua i afegeix-hi la ceba tallada en 4 parts, la cúrcuma i el gingebre.

2. Cuina a foc mitjà durant 35-40 minuts per obtenir un xarop lleugerament espès.

3. Deixa reposar la barreja durant 30 minuts i després cola el contingut per obtenir el xarop.

4. Pren dues cullerades d’aquest xarop cada matí per depurar els pulmons i combatre la síndrome d’abstinència.

Remei 3: Infusió d’arrel de regalèssia

La infusió d’arrel de regalèssia és un altre remei efectiu per combatre la síndrome d’abstinència. Aquesta infusió té propietats antibacterianes i antiinflamatòries que ajuden a reduir els desitjos de nicotina. Aquí tens la recepta:

– 1 cullerada d’arrel de regalèssia

– 1 got d’aigua

– 1 cullerada de mel

Preparació:

1. Escalfa l’aigua i afegeix l’arrel de regalèssia. Deixa que la infusió reposi durant 20 minuts.

2. Endolceix la infusió amb mel i beu-la cada matí per reduir els símptomes d’abstinència i deixar de fumar de manera efectiva.

Conclusió

Deixar de fumar pot ser un procés desafiador, però amb els remeis adequats pots combatre la síndrome d’abstinència i assolir el teu objectiu. Proveu aquests tres mètodes efectius i trobeu el que millor s’adapti a tu. Recordeu que cada persona és diferent, per la qual cosa és important trobar les estratègies que funcionin millor per a tu. No et rendeixis i segueix lluitant per una vida lliure de tabac!

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad