Inici » Càpsules de cafè reutilitzables: beneficis i varietats

Càpsules de cafè reutilitzables: beneficis i varietats

by vivirtusalud
0 comment
una persona sosteniendo una bolsa de granos de café en sus manos y una taza de café al fondo sobre una mesa, Cao Zhibai, fotografía de comida profesional, una foto de archivo, superplana

La importància del cafè al món

El cafè és la segona beguda més consumida al món, només superada per l’aigua. A més, també és la segona mercaderia més comercialitzada després del petroli, cosa que demostra la rellevància d’aquest beuratge a la societat actual.

El consum de cafè supera els 10.000 quilos cada any a nivell global, amb una mitjana d’1,3 quilograms per persona anualment. A Espanya, més de 22 milions de persones prenen almenys una tassa de cafè al dia, ubicant el país al lloc número 19 quant al consum per càpita, amb una mitjana de 4,5 kg a l’any per persona. A més, el creixement de la cultura del cafè al país augura un augment en aquestes xifres en el futur.

Què són les càpsules reutilitzables?

Les càpsules reutilitzables són un tipus d’envàs que permet emplenar-lo i reutilitzar-lo, evitant així la necessitat de rebutjar-les després d’un sol ús. Aquestes càpsules estan disponibles en dos materials principals: plàstic i acer inoxidable.

Les càpsules d’acer inoxidable destaquen per la seva alta qualitat i resistència, tant als cops com a les variacions de temperatura, a més de ser aptes per a rentaplats. D’altra banda, les càpsules de plàstic ofereixen una opció més econòmica, encara que la durabilitat és menor i la resistència més limitada.

Avantatges de les càpsules reutilitzables

Sostenibilitat ambiental

Les càpsules reutilitzables ofereixen una contribució significativa a la sostenibilitat ambiental en reduir la producció de residus i l’impacte ecològic relacionat amb la fabricació i el rebuig d’envasos d’un sol ús.

Versatilitat dús

La versatilitat d’aquestes càpsules les fa adequades per a la preparació de diverses begudes, com ara tes i infusions, cosa que proporciona una solució multifuncional per als amants de les diferents varietats de begudes calentes.

Estalvi econòmic

Diversos estudis han demostrat que l‟ús de càpsules reutilitzables pot generar un estalvi anual significatiu per als consumidors habituals de cafè, amb xifres que oscil·len entre 150 i 350 euros, depenent del volum de consum.

Durabilitat estesa

Alguns models de càpsules reutilitzables destaquen per la seva durabilitat, cosa que es tradueix en un benefici addicional per al medi ambient, la versatilitat d’ús i l’estalvi econòmic, en requerir menys reemplaçaments a llarg termini.

Varietats destacades de càpsules reutilitzables

Fonyet

Aquestes càpsules per a les cafeteres Dolce Gusto es caracteritzen per estar fabricades amb material PP de grau alimentari, garantint un filtre de precisió en acer inoxidable i capacitat reutilitzable. Són aptes per a diferents tipus de cafè i infusions.

i Cafilas Dolce Gusto

Aquestes càpsules reutilitzables d’acer inoxidable per a màquines Nespresso ofereixen funcions de premsat de cafè, assegurant-ne un ús pràctic i durador. La tapa dalumini és segura per a aliments i no afecta el sabor del cafè.

BENFUCHEN

Les càpsules reutilitzables de cafè per a cafeteres Dolce Gusto de BENFUCHEN, fabricades en acer inoxidable 304, proporcionen durabilitat i estalvi a llarg termini. Aquestes càpsules són ideals per a consumidors habituals de cafè.

DONAT

Amb un pack de dues càpsules i 100 tapes aptes per a màquines Nespresso, aquestes càpsules de CAPMESSO ofereixen bona rigidesa i segellat, mantenint la frescor i suavitat del cafè. Són una opció fiable per als amants del cafè amb màquines Nespresso.

i Cafilas

El pack de dues càpsules recarregables en acer inoxidable de i Cafilas, adequat per a diversos tipus de cafè, destaca per la durabilitat i l’estalvi econòmic. Per als usuaris amb compte Prime d’Amazon, les despeses d’enviament són gratuïtes.

Conclusions

Les càpsules de cafè reutilitzables ofereixen beneficis tant ambientals com econòmics, a més de ser versàtils i duradores. Amb una àmplia varietat d’opcions disponibles, els consumidors poden trobar la solució adequada per gaudir del cafè favorit de manera sostenible i pràctica.

Articles relacionats

Descobreix-ne més sobre Manuel Naranjo, autor/a d’aquest article.

Coneix com treballem a Business Insider.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad