Inici » L’Origen de les Cremes: Bellesa al llarg de la Història

L’Origen de les Cremes: Bellesa al llarg de la Història

by vivirtusalud
0 comment
una mujer con muchas manchas blancas en la espalda y los hombros, mirando a la cámara, con una pared blanca detrás de ella, An Gyeon, piel de la vida real, una pintura de puntillismo, grupo gutai

L’Evolució de la Cosmètica al llarg dels segles

Sabies que la paraula cosmètica prové de la paraula cosmos? És a dir, “relatiu a l’adornament”. D’aquí neix el significat actual: “producte que es fa servir per a la higiene o bellesa del cos, especialment de la cara”.

Des de temps ancestrals, la humanitat ha buscat cuidar i embellir la pell. A l’antic Egipte, fa més de 5000 anys, s’utilitzaven olis de sèsam i ricí per protegir-se dels raigs del sol. Els grecs, per la seva banda, l’any 1000 aC, hidrataven la pell amb oli d’oliva i mel. Els romans van incorporar a la seva rutina de bellesa les roses, els gessamins i la llimona.

Tot i això, durant l’Edat Mitjana, el culte al cos estava prohibit per l’església catòlica, considerant-ho un pecat. Només se’n permetia l’ús a aquells que patien alguna malaltia que els provocava ser “poc agraciats”. Tot i aquesta prohibició, moltes persones s’aplicaven oli d’ametlles en secret per lluir una pell més jove i suau. Fins i tot les dones utilitzaven sangoneres per aconseguir una aparença pàl·lida, ja que la pell clara estava de moda en aquell moment.

Va ser a partir del segle XX que la indústria cosmètica va experimentar un gran avenç. Entre els anys 1900 i 1930, es van començar a comercialitzar les primeres cremes per a la pell, cosa que va provocar un veritable boom a la indústria. Des d’aleshores, hem estat testimonis d’una evolució constant en el món de les cremes, amb una àmplia varietat d’opcions per a tot tipus de pells, tant pel cos com pel rostre.

Arual: Més de 70 Anys d’Experiència a la Cura de la Pell

Arual, una reconeguda marca al món de la cosmètica, porta més de 70 anys fabricant cremes i preocupant-se per la salut de la pell de moltes generacions. El nostre compromís amb la qualitat i la innovació ens ha convertit en referents al sector. Descobreix la teva crema ideal a arual.com i beneficia’t del nostre expertise en la cura de la pell.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad