Inici » Descobreix 3 Mètodes per Elaborar la teva Pròpia Crema Natural per a la Pell

Descobreix 3 Mètodes per Elaborar la teva Pròpia Crema Natural per a la Pell

by vivirtusalud
0 comment
Un grupo de diferentes tipos de productos para el cuidado de la piel sobre un fondo azul con un fondo blanco y un fondo azul claro, An Gyeon, fotografía de productos, presentación 3D, plasticien

Cuida el teu Cutis amb Ingredients Naturals

En l’actualitat, molts productes cosmètics i de cura de la pell disponibles al mercat contenen components químics que poden resultar perjudicials per a la pell. Per sort, hi ha alternatives naturals i casolanes que no només milloren l’aspecte general de la pell, sinó que també li brinden una brillantor saludable. A més de recórrer a remeis naturals, cal evitar els factors que provoquen danys a la pell. Hi ha diverses maneres d’elaborar la teva pròpia crema per a la pell, cosa que et permet evitar l’exposició a productes químics agressius.

Determina les teves necessitats d’acord al teu tipus de pell

Pell Normal

Caracteritzada per tenir poca o cap sensibilitat, porus molt petits i un cutis brillant, la pell normal no és gaire seca ni greixosa.

Pell Mixta

Aquest tipus de pell pot ser seca o normal en certes àrees i greixosa en altres, mostrant porus dilatats i una brillantor greixosa a les zones greixoses, com el front, el nas i el mentó.

Pell Greixosa

Presenta porus dilatats i una tendència als punts negres, canyelles i altres imperfeccions, mostrant un cutis opac o brillant.

Pell Seca

Es distingeix per la seva escassa flexibilitat, zones vermelles, arrugues i línies més notòries, porus gairebé invisibles, i un cutis opac.

Certs factors com canvis hormonals, clima sec, dutxes calentes prolongades, medicaments i radiació ultraviolada poden empitjorar la pell seca, deixant-la irritada, inflamada i amb escates.

Tria els millors ingredients per al teu tipus de pell

Si estàs considerant elaborar la teva pròpia crema casolana, és crucial saber quins ingredients poden ajudar a millorar la teva pell i quins la poden empitjorar. Rentar-se la pell almenys dues vegades al dia és fonamental per mantenir neta i prevenir problemes causats per bacteris, fongs i radicals lliures.

Pell Seca

Si la teva pell és seca, opta per cremes amb agents hidratants com àloe vera, mel, oli d’oliva i mantega de cacau, ja que ajuden a reparar la pell esquerdada i reduir les cicatrius. A més, l’àcid hialurònic, natural al cos, pot guarir la pell danyada i retenir la humitat, disminuint l’aspecte de l’envelliment cutani, les cicatrius i les imperfeccions.

Pell Greixosa

Per a la pell greixosa, tria olis poc comedogènics que no obstrueixin els porus. L’àcid salicílic és un netejador natural que neutralitza els bacteris i absorbeix l’excés d’oli a la pell, prevenint brots d’acne. A més, els olis essencials cítrics i l’àloe vera ajuden a controlar la pell greixosa i promoure’n la reparació.

Pell Sensible o Mixta

Per a les persones amb pell sensible, ingredients refrescants com l’àloe vera, l’aigua de roses i el cogombre poden calmar la inflamació i la incomoditat. A més, l’àcid làctic present a la llet i el iogurt combat els radicals i els bacteris nocius, eliminant les cèl·lules mortes i hidratant la pell.

Mètodes per elaborar les teves pròpies cremes naturals

Crema per a la Pell Seca

Aboca 1/4 de tassa d’oli d’ametlles, 2 cullerades d’oli de coco, 2 cullerades de cera d’abella, 1/2 culleradeta d’oli de vitamina E i 1 cullerada de mantega de karité en un pot de vidre. Després, escalfa en un bany maria fins fondre per complet els ingredients, i traslladar la crema a un flascó més petit per al seu emmagatzematge. Aquesta crema és beneficiosa per a la psoriasi, l’èczema i les cicatrius, a més de posseir propietats antienvelliment.

Crema per a la Pell Mixta

Escalfa oli d’ametlles, oli de jojoba i cera d’abella, i després barreja-ho amb gel d’àloe vera i olis essencials. Aquesta crema és ideal per a la pell mixta en equilibrar la hidratació en àrees seques i greixos.

Crema per a la Pell Greixosa

Combina oli de jojoba, oli de llavor de cànem i cera d’abella, afegeix gel d’àloe vera i unes gotes d’oli essencial. Aquesta crema ajudarà a controlar la pell greixosa mentre la manté hidratada.

Altres Mètodes Naturals per a la Cura de la Pell

Per hidratar la pell de forma natural, podeu tastar amb una barreja de clara d’ou, mel i oli d’ametlles. Així mateix, la pastanaga, la llet o l’alvocat són ingredients naturals que contribueixen a mantenir una pell saludable i radiant.

Pastanaga, Llet i Alvocat

Aquests ingredients, rics en vitamines i antioxidants, poden ser utilitzats per preparar diversos hidratants i màscares per a la cara, aportant beneficis naturals a la teva pell.

Tenir cura de la teva Pell Naturalment

A més de l’elaboració de cremes naturals, és important considerar altres aspectes per mantenir la pell saludable, com ara evitar l’estrès, consumir te verd, portar una dieta equilibrada i protegir-se de la radiació solar.

Evitar l’Estrès i Protegir-se del Sol

L’estrès i l’exposició solar poden afectar la salut de la pell. Per tant, és recomanable practicar tècniques de relaxació i protegir la pell dels raigs ultraviolats per mantenir-la en òptimes condicions.

Dieta Saludable

L’impacte d’una dieta balancejada a la salut de la pell és significatiu. Un consum adequat de fruites, verdures i aliments rics en nutrients essencials ajudarà a millorar l’aspecte de la pell des de dins cap a fora.

Productes de Cura de la Pell sense Parabens

Escollir productes de cura de la pell sense parabens pot ser beneficiós per evitar possibles riscos per a la salut de la pell.

En seguir aquestes recomanacions i optar per la cura de la pell de manera natural, estaràs contribuint a mantenir una pell saludable, rejovenida i radiant de manera segura i efectiva.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad