Inici » 8 Formes de Preparar Cremes Hidratants Naturals Cassoles per a la Pell – ECVerde

8 Formes de Preparar Cremes Hidratants Naturals Cassoles per a la Pell – ECVerde

by vivirtusalud
0 comment
una mesa cubierta con platos de comida y un plato de crema junto a un bulbo de ajo y un bulbo de ajo, An Gyeon, fotografía de producto, una fotografía de archivo, lyco art

Personalitza les teves Cremes Hidratants

Preparar les teves pròpies cremes hidratants naturals a casa ofereix nombrosos avantatges. La flexibilitat per personalitzar les fórmules us permet crear una àmplia varietat d’aromes, textures i presentacions, adaptades a les necessitats específiques de la vostra pell. A més, en evitar els productes de bellesa comercials, reduïxes l’exposició a ingredients químics i contribueixes a la reducció de residus plàstics. Aprendre a fer les teves cremes hidratants naturals et brinda l’oportunitat d’experimentar i descobrir una varietat de beneficis per a la teva pell, des de locions lleugeres fins a barreges més denses i nutritives.

Crema hidratant ultra lleugera fàcil

Aquesta loció lleugera és perfecta per hidratar la pell de les mans després de rentar-les. Els ingredients necessaris inclouen hidrosol floral, oli de jojoba, boletes de cera d’abella finament picades, mantega de cacau i gel d’àloe vera. L’emulsió és fonamental en aquest procés, per això és important seguir les instruccions detalladament per aconseguir la consistència desitjada. Guardada en un lloc fresc, aquesta loció casolana es conservarà fins a tres setmanes.

Loció Bàsica Hidratant

Aquesta recepta de crema hidratant bàsica és adequada per a la majoria dels tipus de pell i es pot utilitzar tant a la cara com al cos. L’emulsió curosa és essencial en aquest procés. Els ingredients inclouen gel d’àloe vera, aigua filtrada, cera d’abella, oli de jojoba, oli de vitamina E i oli essencial de lavanda (opcional).

Hidratació Líquida Calmant per a la Pell Irritada

Aquesta crema hidratant a base d’oli de camamilla és especialment adequada per a la pell seca, irritada, amb picor o taques. Els ingredients clau inclouen oli d’argan, oli d’ametlles dolces, oli de llavor de pastanaga i oli essencial de camamilla.

Hidratant Calmant de Rosa i Hibisc

L’oli de coco, l’oli d’argan, el te d’hibisc ecològic, els pètals de rosa ecològics (opcional) i l’oli essencial de rosa són els ingredients principals d’aquesta crema hidratant. La combinació d’hibisc i de rosa ofereix propietats hidratants per a la pell, així com un agradable color rosa.

Hidratant de Dia per a Pells Seques

Aquest oli hidratant i de massatge ric és ideal per a la pell seca del rostre i també es pot emprar com a crema hidratant per al cos. La barreja d´olis essencials proporciona una fragància suau. És important agitar l’envàs abans de cada ús per recombinar els olis.

Oli Hidratant i de Massatge Decadent i Enriquidor

Aquest oli espès i ric és ideal per al cos, amb una combinació d´olis essencials que ofereix una fragància intensa. És recomanable agitar-lo abans de cada ús per combinar els olis que es puguin separar.

Barreta Corporal Hidratant Súper Senzilla

Les barretes hidratants són pràctiques i versàtils, ideals per a viatges i per minimitzar l’ús de cremes hidratants. Aquestes barretes, fetes amb oli de coco, mantega de karité i cera d’abella, proporcionen la quantitat adequada de crema hidratant en entrar en contacte amb la pell.

Hidratació Extra-Rica per a la Pell Envellida

Aquesta combinació d’olis rics és beneficiosa per a la pell envellida, amb efectes antienvelliment comprovats. La barreja d´olis essencials proporciona beneficis d´hidratació i aporta una fragància suau per a la pell.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad