Inici » Secrets per a una Pell Ferma i Radiant

Secrets per a una Pell Ferma i Radiant

by vivirtusalud
0 comment
un plato de arroz y un plato de sopa en una bandeja de madera con una cuchara y una cuchara apoyada a un lado, Byeon Sang-byeok, fotografía de comida, una fotografía de archivo, mingei

Reafirmants Naturals: Aliats contra la Flacidesa

Les marques a la pell com estries, pell de taronja i flacciditat són evidència de la manca d’elasticitat a les fibres de la pell, que solen ocórrer en situacions com l’augment de pes sobtat, l’envelliment o durant l’embaràs.

El deteriorament de la pell degut a la manca d’elasticitat pot ser previngut o corregit mitjançant l’ús d’ingredients naturals reafirmants, els quals també es poden utilitzar per crear productes casolans. Aquests reafirmants no només reparen, tonifiquen i allisen la pell, sinó que també retarden el seu envelliment, i li proporcionen un aspecte ferm i juvenil.

Ingredients Essencials per Crear Cremes Reafirmants Propietàries

Perquè els productes reafirmants siguin efectius, és recomanable combinar diversos ingredients actius, com col·lagen, elastina, vitamines A, C i E, complex B, coenzim Q10, àcid hialurònic, AHA, BHA, olis vegetals i extractes de plantes com algues, ginseng , cafè, xocolata, guaranà i te verd. Aquests ingredients enforteixen i milloren significativament laspecte de la pell.

Tots aquests elements poden ser adquirits a botigues especialitzades en cosmètica natural, herbolaris o botigues d’alimentació saludable, ecològica i natural de complements alimentaris i terapèutics.

Sèrum Reafirmant de Pepita de Raïm: Recepta Efectiva

El sèrum reafirmant de llavor de raïm, que combina oli vegetal de borratja i de llavor de raïm amb olis essencials de cedre de Virgínia i taronja sanguina, ajuda a tonificar la pell, aportant humitat, nutrients, drenatge i un efecte antienvelliment.

Preparació: Barreja els olis vegetals en un bol i afegeix els altres ingredients un per un. Transfereix la barreja a una ampolla per aplicar-la.

Gel de Pinya i Ginseng: Elimina la Cel·lulitis

El gel de pinya i ginseng, elaborat amb ingredients com infusió de revetlla, te verd, goma guar, pols de pinya, alga lithothame, tintura de ginseng i extracte de llavor de pomelo, és ideal per reafirmar i reduir la cel·lulitis en zones específiques.

Preparació: Barreja la infusió amb els altres ingredients, bat-los fins a obtenir un gel suau i guarda-ho en un flascó amb tapa a la nevera.

Tècnica d’Aplicació de Cremes Reafirmants

L’aplicació adequada de cremes reafirmants és crucial per assolir resultats òptims. El massatge s’ha de fer de baix a dalt a les cuixes, amb moviments circulars a l’abdomen, en sentit de les agulles del rellotge als glutis, i en forma de mitjalluna al bust. A més a més, es recomana complementar l’aplicació amb exercicis de tonificació i fermesa.

Importància de l’Alimentació a la Salut de la Pell

Una pell radiant no sols depèn dels productes cosmètics, sinó també d’una alimentació equilibrada que ajudi a desintoxicar i depurar l’organisme.

Entre els aliats alimentaris per mantenir l’elasticitat de la pell hi ha els batuts verds, que poden incloure ingredients com te verd, pinya, llimona, revetlla, papaia, espinacs i mel d’atzavara, per les seves propietats per metabolitzar greixos, aportar antioxidants, vitamines i minerals.

Preparació: Barreja els ingredients a la batedora fins a obtenir una barreja homogènia.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad