Inici » Les millors cremes i sèrums antiarrugues per a la cura facial

Les millors cremes i sèrums antiarrugues per a la cura facial

by vivirtusalud
0 comment
una mujer se pone polvos en la cara y se mira en el espejo con las palabras "Necesita cuidado contenido perfowlidge", Carla Wyzgala, imagen promocional, una foto de archivo, remodernismo

La importància d’hidratar la pell des de la joventut

Mantenir la pell hidratada des d’una edat primerenca és fonamental per assegurar una bona reserva d’aigua a la pell a mesura que envellim. A partir dels 30 anys, és comú que la pell comenci a perdre líquids, per la qual cosa és essencial tenir una bona hidratació prèvia. Això ajudarà a combatre l’aparició d’arrugues i mantenir una cara radiant i saludable [[1]].

Què són les cremes antiarrugues o antiage?

Les cremes antiarrugues són productes dissenyats per combatre els signes de l’envelliment a la pell. A mesura que envellim, la pell perd hidratació i comença a arrugar-se. Les cremes antiarrugues contenen ingredients hidratants que busquen omplir la pell i fer-la lluir més llisa i radiant. A més, solen incloure agents superhidratants que ajuden a compensar la pèrdua d’elasticitat i millorar la producció de col·lagen i elastina [[2]].

Com aplicar la crema antiarrugues

La manera d’aplicar la crema antiarrugues pot variar depenent de la consistència del producte i les necessitats de cada pell. En general, es recomana marcar cinc punts de producte amb el dit índex al front, galtes, mentó i nas, i estendre suaument fins que el producte s’absorbeixi del tot. És important no utilitzar més producte del necessari per evitar brillantors a la pell [[3]].

Quan aplicar la crema antiarrugues

A la rutina facial, l’ordre dels productes és important. Després de netejar el rostre, es recomana fer servir un tònic per preparar la pell. A continuació, s’aplica la crema antiarrugues al contorn d’ulls ia la resta del rostre. És important seguir les indicacions del fabricant i adaptar la quantitat de crema a les necessitats de cada pell [[4]].

Millors cremes i sèrums antiarrugues del mercat

Hi ha moltes opcions de cremes i sèrums antiarrugues al mercat. A continuació, es presenten algunes de les millors opcions disponibles:

1. Crema Antiage intensiva de Nezeni Cosmetics

La Crema Antiage de Nezeni és una opció segura per prevenir i tractar els signes de l’envelliment. Conté ingredients naturals i actius en altes concentracions que hidraten, reafirmen i milloren la producció de col·lagen i elastina a la pell [[5]].

2. Glicoisdin de Laboratoris Isdin

Glicoisdin és un tractament en gel que millora la qualitat i la textura de la pell. Conté àcid glicòlic i altres ingredients que ajuden a hidratar i renovar la pell, sent especialment recomanat per a pells mixtes amb tendència a l’acne [[6]].

3. Potent concentrat reductor de la línia de força, de Khiels

Aquest sèrum de vitamina C és conegut per la seva alta concentració i capacitat per reduir la mida dels porus i disminuir les línies d’expressió. És apte per a tot tipus de pell, però es recomana especialment per a pells normals a seques [[7]].

4. Hyal Hydraderm, de Sesderma

Hydraderm Hyal és una crema hidratant i redensificant que millora l’aparença de la pell. Conté àcid hialurònic i altres ingredients que hidraten i suavitzen les arrugues, sent adequada per a tot tipus de pell [[8]].

5. Regenerista, de Olay

La crema antiedat Regenerist d’Olay és coneguda per la seva relació qualitat-preu. Hidrata la pell sense deixar sensació greixosa i ha demostrat ser efectiva en la reducció d’arrugues [[9]].

6. Advanced Night Repair, d’Estée Lauder

Aquest sèrum antiedat és conegut pel seu efecte rejovenidor i la capacitat per millorar l’aparença de la pell. És adequat per a tot tipus de pell i es fa servir abans de dormir per obtenir millors resultats [[10]].

7. Apivita Bee Radiant

La crema antiarrugues Apivita Bee Radiant conté ingredients naturals que milloren laspecte de la pell i la il·luminen. És una opció recomanada per a tota mena de pell [[11]].

8. Bàlsam-oli recuperador nit Crème Prodigieuse® Boost, de NUXE

Aquest bàlsam-oli hidratant i redensificant és ideal per utilitzar durant la nit. Proporciona una hidratació òptima i ajuda a reduir les línies d’expressió, deixant la pell més farcida i relaxada en despertar [[12]].

9. Sisley The Antiage Integral, de Sisley

Sisleya L’integral Antiage és una crema antiedat d’alta qualitat. Tot i que el preu és elevat, ha demostrat ser efectiva en la millora de la pell i en la reducció d’arrugues [[13]].

10. Skinceuticals CE Ferulic

CE Ferulic de Skinceuticals és un sèrum amb alta concentració de vitamina C i àcid ferúlic. Ajuda a reduir línies d’expressió i arrugues i millora l’aparença de la pell [[14]].

Aquestes són només algunes de les opcions disponibles al mercat. És important triar una crema o sèrum que s’adapti a les necessitats de cada pell i seguir les indicacions del fabricant per obtenir-ne els millors resultats.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad