Inici » Les millors cremes recomanades per dermatòlegs el 2020

Les millors cremes recomanades per dermatòlegs el 2020

by vivirtusalud
0 comment
tres mujeres con abrigos caminando juntas por una calle de la ciudad, una con un suéter de cuello alto azul, Elina Karimova, fotografía de moda, una pintura renacentista, sincromismo

L’impacte de les circumstàncies especials a les tendències de consum

L’any 2020 va estar marcat per circumstàncies especials, com la pandèmia del coronavirus, que van tenir un impacte significatiu en les tendències de consum de productes cosmètics a les farmàcies. Les dones es van preocupar més per la seva mirada a causa de l’ús obligatori de màscares, cosa que es va reflectir en la compra de contorns d’ulls que combaten les ulleres i els signes de cansament. A més, es va observar un augment en les reaccions relacionades amb el fotoenvelliment davant de les radiacions solars, cosa que va generar una major conscienciació i un increment en la venda de protectors solars que ajuden a controlar les taques.

Ingredients que van triomfar en la cura de la pell

Durant l’any 2020, es van destacar diversos ingredients a cura de la pell. Els dermatòlegs van recomanar contorns d’ulls amb vitamina K, que disminueixen la pigmentació morada i aporten lluminositat. La cafeïna també va ser un ingredient popular als contorns d’ulls, ja que millora la microcirculació de la zona periocular i actua com a antibosses i antiulleres. Altres ingredients com l’àcid glicòlic i l’àcid salicílic van ser utilitzats en productes que unifiquen el to de la pell i en milloren la textura. Aquests ingredients van ser especialment interessants per a dones amb pell de tendència acneica que busquen unificar el to i millorar la textura de la pell.

Productes recomanats per dermatòlegs i farmacèutics

Durant l’any 2020, es van destacar diversos productes recomanats per dermatòlegs i farmacèutics. Alguns inclouen:

Crema antiedat per a pell sensible de Masderm

La Crema Facial Trimes Proaging de Masderm va ser una de les cremes més venudes a les farmàcies durant l’any 2020. Aquesta crema és lleugera, lliure d’olis i conté àcid hialurònic vegetal i probiòtics naturals, la qual cosa la fa perfecta per recuperar la hidratació i la fermesa de la pell.

Crema redensificant Caudalie

Resveratrol Lift Crema Caixmir Redensificant de Caudalie va ser una altra de les cremes més venudes a farmàcies durant l’any 2020. Aquesta crema conté àcid hialurònic, pèptids i resveratrol concentrat, la qual cosa la fa perfecta per hidratar en profunditat i frenar les arrugues.

Crema Aqua Intense 72h de Rilastil

La Crema Aqua Intense 72h de Rilastil va ser un altre dels productes més venuts a farmàcies durant l’any 2020. Aquesta crema proporciona una hidratació de llarga durada sense deixar sensació greix a la pell, la qual cosa la converteix en una opció popular, especialment durant els mesos més freds.

Fluid Renovador Basiko de CosmeClinik

El Fluid Renovador Basiko de CosmeClinik va ser un dels fluids amb alfahidroxiàcids i betahidroxiàcids que van triomfar durant l’any 2020. Aquest fluid unifica el to de la pell i en millora la textura, disminuint l’aparença dels porus oberts.

Protector solar antiedat de Skinceuticals

Brightening UV Defense FPS 30 de Skinceuticals va ser un dels protectors solars més populars durant l’any 2020. Aquest protector solar no només protegeix de les radiacions solars, sinó que també hidrata la pell i ajuda a controlar les taques.

Protector solar Anthelios KA de la Roche-Posay

Anthelios KA de la Roche-Posay va ser un altre dels protectors solars més demanats durant l’any 2020. Aquest protector solar ofereix una ultraprotecció per a les pells més sensibles i proporciona una alta hidratació durant tot el dia.

Contorn d’ulls K-Ox Eyes d’Isdin

El contorn d’ulls K-Ox Eyes d’Isdin va ser un dels best-sellers a la farmàcia durant l’any 2020. Aquest contorn d’ulls és perfecte per a persones que tenen ulleres i/o bosses de color morat, ja que conté vitamina K òxid , que disminueix les pigmentacions morades i aporta lluminositat a la zona sota l’ull.

Contorn d’ulls Endocare Cell Age

Endocare Cell Age de Laboratoris IFC Cantàbria va ser un altre dels productes destacats durant l’any 2020. Aquest contorn d’ulls hidrata profundament, aporta confort i finor a la zona periocular, i és adequat per a dones de totes les edats.

Màscara amb vitamina C Genomask

La màscara facial amb vitamina C Genomask de Laboratoris Genové va ser una de les més populars durant l’any 2020. Aquesta màscara hidrata, regenera i il·lumina el rostre i el coll a l’instant, proporcionant un efecte flaix i una lluminositat immediata.

Ampolles efecte flaix de Martiderm

Les butllofes The Originals Proteus Hydra Plus de Martiderm van ser molt populars entre les consumidores durant l’any 2020. Aquestes butllofes atenuen els signes de l’edat a la cara, coll i escot a l’instant gràcies al seu efecte tensor. A més a més, el seu ús prolongat en el temps ajuda a desaccelerar l’envelliment cutani.

Aquests són només alguns exemples dels productes recomanats per dermatòlegs i farmacèutics durant l’any 2020. Cada persona té necessitats i preferències diferents, per això és important consultar amb un professional de la salut abans d’escollir els productes adequats per a la cura de la pell .

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad