Inici » Cosmètica amb cànnabis: una revolució per a la cura de la pell

Cosmètica amb cànnabis: una revolució per a la cura de la pell

by vivirtusalud
0 comment
Una hoja de marihuana con tres frascos de cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb cb, Évariste Vital Luminais, producto fotografía, una foto de archivo, les nabis

Descobreix els beneficis del cànnabis a la cosmètica

El cànnabis ha arribat per revolucionar la indústria de la cosmètica. Amb els seus múltiples derivats, com el cannabidiol (CBD), l’oli de cànem i les cannaflavines, aquesta planta ofereix nombrosos beneficis per a la cura de la pell.

A diferència del que es pugui pensar, el cànem no té efectes psicotròpics i el seu ús en productes cosmètics és completament legal. A més, el cànnabis cosmètic s’obté d’una subespècie de la planta que es cultiva de manera diferent, cosa que li confereix propietats úniques.

El poder del CBD i l’oli de cànem

El cannabidiol (CBD) és un dels components més destacats del cànnabis a la cosmètica. Aquest compost té propietats antiinflamatòries i calmants per a la pell, a més de ser ric en àcid fenòlic i vitamina E, que neutralitzen els radicals lliures.

D’altra banda, l’oli de cànem, obtingut de les llavors, és un gran aliat per mantenir la dermis hidratada gràcies al seu alt contingut en àcids grassos omega 3. També regula la producció sebàcia i actua com a antioxidant gràcies al contingut en vitamina E .

Les cannaflavines i els terpens: protecció i relaxació

Les cannaflavines són flavonoides presents al cànnabis que ofereixen propietats antiinflamatòries i protegeixen la pell dels raigs UV. A més, contribueixen a regular el cicle cel·lular de la pell, promovent la seva salut i vitalitat.

Finalment, els terpens del cànnabis són molècules aromàtiques que, combinades amb els cannabinoides, produeixen una acció relaxant, detoxificant i purificant a la pell. Aquests compostos aporten una experiència sensorial única i milloren l’aparença de la pell.

L’auge de la cosmètica amb cànnabis

Gràcies a l’auge de la cosmètica natural, cada cop més marques estan incloent ingredients derivats del cànnabis als seus productes. Aquests ingredients no només ofereixen beneficis demostrats, sinó que també augmenten el percentatge d’ingredients d’origen vegetal a les fórmules.

Si cerques un cosmètic amb cànnabis, et recomanem alguns dels nostres favorits que s’adapten a diferents necessitats i preferències.

Conclusions

La cosmètica amb cànnabis ha arribat per quedar-s’hi. Els seus múltiples beneficis per a la pell, com les propietats antiinflamatòries, hidratants i antioxidants, la converteixen en una opció ideal per a la cura diària. A més a més, el seu ús legal i la varietat de productes disponibles fan que sigui fàcil trobar el cosmètic perfecte per a cada persona.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad