Inici » Els beneficis del Cannabidiol (CBD) per a la pell

Els beneficis del Cannabidiol (CBD) per a la pell

by vivirtusalud
0 comment
dos mujeres sentadas en una mesa con un plato de comida y una botella de cerveza frente a ellas, Cor Melchers, fotografía gastronómica profesional, una fotografía de archivo, verdadismo

Propietats de l´oli de Cannabidiol (CBD)

L’oli de Cannabidiol (CBD) compta amb propietats antioxidants i antiinflamatòries que contribueixen a la nutrició i rejoveniment de la pell, segons investigacions a nivell global [[1]].

Beneficis per a la salut física i emocional

A més, ajuda a alleujar dolors crònics gràcies a compostos com a àcid fenòlic, vitamina Ez, Omega 3 i Omega 6, la qual cosa afavoreix aspectes relacionats amb el benestar físic i emocional [[1]].

Impacte en la salut i el benestar

Les propietats antioxidants del CBD són utilitzades en diversos productes de salut i benestar, incloent-hi vitamines que beneficien la pell i l’organisme en general. Així mateix, la seva administració adequada pot contribuir a combatre malalties i dolors crònics, segons Jorge Villalobos, metge i portaveu de cbdMD Costa Rica [[1]].

Productes disponibles a Costa Rica

A Costa Rica, és possible trobar una varietat de productes gràcies a cbdMD, la primera marca en aquesta categoria que produeix, importa i comercialitza legalment al país, comptant amb els registres sanitaris requerits i emesos pel Ministeri de Salut com a suplement dietètic [[ 1]].

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad