Inici » Guia completa de la tintura de cànnabis

Guia completa de la tintura de cànnabis

by vivirtusalud
0 comment
un primer plano de una planta verde con muchas hojas a los lados y un fondo negro, Ella Guru, alto detalle 4k, una fotografía microscópica, holografía

Què és una tintura de cànnabis?

Una tintura és un extracte de marihuana fet de flors o fulles de la planta combinat amb un alcohol d’alta graduació que serveix com a dissolvent. Similar a l’extracció d’olis de cànnabis, les tintures extreuen terpens i cannabinoides de la planta, deixant com a resultat un extracte líquid molt potent. Les tintures són considerades comestibles, ja que l’herba s’ha de descarboxilar abans de combinar-se amb l’alcohol. Descarboxilar l’herba (escalfant-la al forn, per exemple) abans de combinar-la amb alcohol, assegura que cannabinoides com el THCA es converteixin en THC i es puguin metabolitzar eficaçment.

Tintura de marihuana: per què serveix?

Les tintures de cànnabis són excel·lents per dosificar amb més precisió. Pots prendre unes gotes fins a sentir els efectes desitjats, evitant la imprevisibilitat que impliquen altres queviures. A més, són molt discretes i tenen menys calories que altres mètodes de consum. Les tintures són una opció perfecta per als entusiastes del cànnabis que prefereixen no fumar.

Com fer una tintura de cànnabis?

Hi ha diverses maneres de fer una tintura de marihuana. L’alcohol de gra és la millor opció com a dissolvent, ja que extreu eficaçment els cannabinoides de la planta. També es pot fer servir glicerina, però és menys eficaç. L’alcohol de gra pur, com el vodka o el brandi, és ideal per obtenir una tintura potent. Es recomana descarregar l’herba abans de combinar-la amb l’alcohol. Després de deixar reposar la barreja durant uns quants dies, es cola i s’emmagatzema adequadament.

Com prendre tintura de cànnabis?

La tintura de marihuana es pot prendre sota la llengua, afegir-la al menjar o beure, o simplement beure-la. El consum sublingual és el mètode més ràpid, però també es pot afegir a qualsevol aliment. Es recomana començar amb una dosi baixa i ajustar segons calgui.

Quan duren els efectes de la tintura de marihuana?

Els efectes de la tintura de cànnabis solen durar aproximadament 4 hores. Com que es pren per via sublingual, els efectes s’activen més ràpidament que amb altres queviures.

Hauries de tastar una tintura de marihuana?

Fer la teva pròpia tintura de cànnabis és una manera senzilla de tenir comestibles a mà sempre. Les tintures medicinals també són una manera fàcil i discreta d’experimentar els beneficis terapèutics del cànnabis sense haver-lo de fumar.

Preguntes freqüents

1. És veritat que la tintura de marihuana col·loca?

Depèn de la varietat de cànnabis utilitzada. Si conté THC, aleshores sí. Si només conté CBD, aleshores no. Si és un híbrid equilibrat amb una proporció de THC-CBD de 1:1, lefecte serà més suau.

2. Què és la tintura mare de marihuana?

La tintura mare és una forma antiga de consumir cànnabis que es remunta als 1880. S’utilitzava per alleujar malalties com mals de cap i inflamacions.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad