Inici » Tot sobre la tintura de cànnabis

Tot sobre la tintura de cànnabis

by vivirtusalud
0 comment
tres botellas de aceite de marihuana y una hoja de marihuana sobre una mesa con un adorno de corcho y algunas hojas verdes, Évariste Vital Luminais, aceite, una fotografía de archivo, les nabis

La tintura de marihuana: una forma efectiva i discreta de consumir cànnabis

La tintura de cànnabis és una de les formes més efectives, poderoses i discretes per consumir marihuana. És un líquid altament concentrat de THC, normalment fet amb alcohol. A diferència de fumar marihuana, la tintura és una opció més saludable, ja que no implica la inhalació de fum. A més, la tintura de cànnabis és absorbida ràpidament pel cos, la qual cosa proporciona efectes més ràpids en comparació amb altres mètodes de consum, com els comestibles [[1]].

Beneficis de la tintura de cànnabis per a ús medicinal

La tintura de cànnabis és especialment recomanada per a aquells que utilitzen marihuana per raons medicinals. A causa de la ràpida velocitat d’absorció, la tintura permet que els efectes terapèutics se sentin de manera més ràpida i eficient. A més, en no requerir la combustió de la planta, la tintura és una opció més segura per als pacients mèdics. La tintura de cànnabis també ofereix una forma discreta de consumir marihuana, cosa que pot ser beneficiós per a aquells que desitgen mantenir el seu consum en privat [[2]].

Com utilitzar la tintura de cànnabis

La forma més comuna de fer servir la tintura de cànnabis és col·locant unes gotes sota la llengua. Aquesta àrea de la boca permet una absorció més ràpida del THC present a la tintura. Tot i això, si preferiu evitar el consum d’alcohol, també és possible fer una tintura lliure d’alcohol utilitzant glicerina vegetal. En aquest cas, el procés d’extracció és semblant, però en lloc d’utilitzar alcohol, s’utilitza glicerina vegetal per obtenir una tintura sense alcohol [[3]].

Recepta per fer tintura de cànnabis amb alcohol

Si vols fer la teva pròpia tintura de cànnabis amb alcohol, aquí tens una recepta senzilla:

Ingredients:

– 1 unça de marihuana
– Vodka (prou per cobrir completament la marihuana)
– Estopilles per filtrar
– Gerros de vidre per emmagatzemar
– Petites ampolles de tintura amb goters

Instruccions:

1. Decarboxila la marihuana col·locant-la en una safata de forn i enfornant-la durant aproximadament 20 minuts a una temperatura baixa. Això activarà els components psicoactius de la marihuana.
2. Col·loca la marihuana triturada en un flascó de vidre i cobreix-lo completament amb vodka. Assegureu-vos que estigui ben segellat.
3. Agiteu el flascó diàriament durant almenys 5 dies per permetre que els components de la marihuana es dissolguin en l’alcohol.
4. Després de 5 dies, filtra la barreja utilitzant una estopilla per eliminar les restes de marihuana.
5. Transfereix la tintura filtrada a les ampolles de tintura amb goters.
6. La teva tintura de cànnabis està a punt per ser utilitzada!

Recepta per fer tintura de cànnabis sense alcohol

Si prefereixes fer una tintura de cànnabis sense alcohol, aquí tens una recepta alternativa utilitzant glicerina vegetal:

Ingredients:

– 1 unça de marihuana
– Glicerina vegetal suficient per cobrir completament la marihuana
– Estopilles per filtrar
– Gerros de vidre per emmagatzemar
– Petites ampolles de tintura amb goters

Instruccions:

1. Decarboxila la marihuana col·locant-la en una safata de forn i enfornant-la durant aproximadament 20 minuts a una temperatura baixa.
2. Tritura la marihuana i col·loca-la en un flascó de vidre.
3. Aboca la glicerina vegetal sobre la marihuana triturada, assegurant-te que estigui completament submergida.
4. Omple una olla amb aigua i porta-la a ebullició. Col·loca el flascó de vidre dins l’aigua calenta, assegurant-te que el nivell d’aigua sigui igual o lleugerament superior al nivell de la barreja al flascó.
5. Cuina a foc lent durant aproximadament 6 hores, agitant ocasionalment.
6. Filtra la barreja utilitzant una estopilla per eliminar les restes de marihuana.
7. Transfereix la tintura filtrada a les ampolles de tintura amb goters.
8. La teva tintura de cànnabis sense alcohol està llesta per ser utilitzada!

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad