Inici » Com funciona el Mapa que prediu la Presència de Turbulències en Vols

Com funciona el Mapa que prediu la Presència de Turbulències en Vols

by vivirtusalud
0 comment
un avión blanco volando a través de un cielo nublado con una nube oscura en el fondo y un cielo azul con nubes blancas, Ei-Q, mapeo de tonos, una fotografía de archivo, precisionismo

Una Eina per a Viatgers Preocupats

El portal web turbli.com ha llançat un mapa interactiu que ofereix pronòstics sobre els nivells de turbulència esperats durant un vol, especialment adreçat a viatgers que experimenten ansietat en volar.

Característiques Destacades del Mapa

El mapa utilitza dades de models meteorològics desenvolupats per l’Administració Nacional Oceànica i Atmosfèrica (NOAA) i MetOffice, els mateixos utilitzats per pilots i aerolínies per planificar vols.

Actualitzat cada sis hores, ofereix pronòstics per a 3, 6, 9 i/o 12 hores en el futur, abastant altituds des de 4200 metres fins a 11,800 metres.

La informació es basa en un estudi de 500 de les rutes aèries més grans del món i l’anàlisi de més de 150.000 registres de vols del 2023.

Els usuaris poden ingressar un vol específic i visualitzar les possibles turbulències en un gràfic, oferint una visió global de la turbulència amb un mapa de calor que indica la intensitat.

A més, es poden afegir punts de referència per seleccionar un vol específic i visualitzar la turbulència esperada a la ruta.

Advertiments i Rànquings

La plataforma adverteix que les previsions a llarg termini són poc fiables i es recomana no anticipar gaire la revisió de les rutes aèries, ja que poden canviar.

Així mateix, ha elaborat un rànquing dels aeroports amb les turbulències més importants, destacant Santiago (SCL), Xile, com l’aeroport amb més incidències.

Conclusió

El mapa interactiu de turbli.com proporciona una eina valuosa per a viatgers preocupats per la presència de turbulències durant els vols, oferint informació actualitzada i detallada per a una experiència de vol més tranquil·la i segura.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad