Inici » Tot el que cal saber sobre l’elaboració de tintures de marihuana

Tot el que cal saber sobre l’elaboració de tintures de marihuana

by vivirtusalud
0 comment
una persona sosteniendo una botella de aceite en la mano y una planta en el fondo con una pared blanca detrás, Daren Bader, aceite, una fotografía de stock, fluxus

Introducció

Les tintures de marihuana són una forma excel·lent d’administrar cannabinoides al cos sense els riscos associats amb fumar. En aquest article, aprendràs tot el que cal saber sobre les tintures de cànnabis, incloent com fer-les a casa.

Què són les tintures de marihuana?

Les tintures de cànnabis són extractes líquids de cànnabis que es poden consumir directament o afegir a aliments i begudes. Estan fetes combinant els compostos clau de la marihuana amb alcohol o glicerina. Les tintures són una alternativa discreta i convenient per a aquells que volen experimentar els efectes de la marihuana sense fumar o vapejar.

Beneficis de les tintures de marihuana

Les tintures de marihuana ofereixen diversos beneficis únics en comparació amb altres formes de consum de cànnabis. Són pràctiques, fàcils de consumir i molt més potents que fumar un porro. A més, es poden personalitzar per ajustar la proporció de THC i CBD segons les necessitats individuals.

Elaboració de tintures de marihuana

Ingredients necessaris

Per fer una tintura de marihuana a casa, necessitaràs els ingredients següents:

– 5 grams de flors de marihuana

– 60 ml d’alcohol amb una graduació de 95% o 75,5%

Passos per fer una tintura de marihuana

Segueix aquests passos per fer la teva pròpia tintura de marihuana a casa:

1. Descarboxila les flors de marihuana al forn a 110°C durant 40 minuts.

2. Congeleu les flors de marihuana i l’alcohol durant una nit.

3. Agiteu suaument la barreja durant un minut i torneu a congelar durant 5 minuts.

4. Repeteix el pas anterior dues vegades més.

5. Filtra la tintura mitjançant un filtre de cafè per eliminar les impureses.

6. Emmagatzemeu la tintura en un flascó ben segellat en un lloc fresc i fosc.

Diferències entre les tintures Green Dragon i Golden Dragon

Hi ha dos mètodes populars per fer tintures de marihuana: Green Dragon i Golden Dragon. El mètode Green Dragon utilitza calor per extreure els compostos de la marihuana, mentre que el mètode Golden Dragon utilitza temperatures sota zero per obtenir una tintura més concentrada i de millor sabor.

Emmagatzematge i consum de les tintures de marihuana

És important emmagatzemar les tintures de cànnabis correctament per preservar la seva potència i efectivitat. S’han de guardar en un flascó ben segellat, lluny de la llum solar directa i en un lloc fresc i sec. Les tintures de glicerina s’han de refrigerar per mantenir la qualitat dels cannabinoides.

Per consumir una tintura de cànnabis, simplement col·loca d’1 a 3 gotes sota la llengua i espera de 30 a 60 segons abans d’empassar el líquid restant. També es poden afegir a aliments o begudes si no us agrada el sabor.

Conclusió

Les tintures de marihuana són una forma convenient i potent de consumir cànnabis. Amb els ingredients adequats i seguint els passos correctes, pots fer la teva tintura a casa. Recordeu emmagatzemar-la correctament i gaudir dels seus beneficis de manera responsable.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad