Inici » Com preparar una refrescant i deliciosa llimonada de Marihuana

Com preparar una refrescant i deliciosa llimonada de Marihuana

by vivirtusalud
0 comment
un vaso de agua con un limón y un tallo verde y un fondo azul con fondo azul, Christian W. Staudinger, alta fructosa, una fotografía de stock, de estilo

Introducció

L’estiu ha arribat i vénen els canvis en el clima, la moda i la nutrició. Una constant que ajuda moltes persones a fer front a la calor de l’estiu és una bona llimonada freda. Però sabies que pots donar un toc especial a la teva llimonada amb cànnabis? En aquest article, explorarem les millors maneres de preparar una refrescant i deliciosa llimonada de marihuana.

Què és la llimonada de marihuana?

La llimonada de marihuana és una nova i creativa manera de consumir cànnabis. Cada cop més llocs tenen lleis que permeten l’ús adult de cànnabis, cosa que ha portat a la creació de diferents productes i receptes de cànnabis. Des de gometes fins a infusions i aliments, el cànnabis s’està convertint en un element comú a la cuina. La llimonada de marihuana és una de les darreres innovacions en aquest camp.

Com fer llimonada de marihuana

Mètode de tintura de cànnabis

Un dels mètodes per preparar llimonada de marihuana és utilitzant una tintura de cànnabis. La tintura de cànnabis és un concentrat que s’elabora submergint la planta en alcohol per extreure’n els cannabinoides. A continuació, es detallen els passos per fer llimonada de cànnabis utilitzant aquest mètode:

1. Descarboxila el cànnabis per activar els cannabinoides. Mantingues els cabdells o les fulles de cànnabis a una temperatura de 115 °C durant 30 a 35 minuts.

2. Col·loca el cànnabis descarboxilat en un flascó petit i afegeix-hi 50 ml d’alcohol pur. Barreja bé els components.

3. Deixa que la barreja reposi durant 5 dies per assegurar una extracció completa dels cannabinoides.

4. Cola el contingut de la mescla fent servir una gasa per eliminar la matèria vegetal no desitjada.

5. Per fer la llimonada, necessitareu 1,5 litres d’aigua freda, la tintura de cànnabis, 450 ml de suc de llimona i sucre. Esprem les llimones i aboca el suc en una gerra. Afegeix sucre al gust i unes gotes de tintura de cànnabis. Barreja-ho bé i deixa-ho refredar a la nevera durant tres hores. I llest! Ja pots gaudir de la teva llimonada de marihuana refrescant i deliciosa.

Mètode del xarop de cànnabis

Un altre mètode per preparar llimonada de marihuana és utilitzant un xarop de cànnabis. A continuació, es detallen els passos per fer llimonada de cànnabis utilitzant aquest mètode:

1. Bull 3 tasses d’aigua filtrada amb sucre granulada fins que el sucre es dissolgui.

2. Afegeix 2 grams de cànnabis a la barreja per descarboxilar-ho. Bullir a foc lent durant 20 minuts.

3. Redueix el foc i afegeix 2 cullerades de glicerina vegetal. Bullir a foc lent durant 5 minuts.

4. Cola el contingut de la mescla fent servir una gasa per eliminar la matèria vegetal no desitjada.

5. Per fer la llimonada, necessitareu 1,5 litres d’aigua freda, el xarop de cànnabis, 450 ml de suc de llimona i sucre. Esprem les llimones i aboca el suc en una gerra. Afegeix sucre al gust i el xarop de cànnabis. Barreja bé i refrigera. I llest! Ja pots gaudir de la teva llimonada de marihuana refrescant i deliciosa.

Conclusió

La llimonada de cànnabis és una forma refrescant i deliciosa de consumir cànnabis durant l’estiu. Ja sigui utilitzant una tintura de cànnabis o un xarop de cànnabis, pots gaudir dels beneficis del cànnabis en una beguda refrescant. Recorda sempre consumir amb responsabilitat i seguir les lleis i les regulacions locals relacionades amb el cànnabis.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad