Inici » Com crear Tintura de Cannabis a Casa, Pas a Pas

Com crear Tintura de Cannabis a Casa, Pas a Pas

by vivirtusalud
0 comment
tres pequeñas botellas de aceites esenciales sobre una mesa con una superficie blanca en el fondo y una botella blanca y negra con una tapa blanca, Évariste Vital Luminais, fotografía de producto, fotografía de archivo, posminimalismo

Introducció

Les tintures de cànnabis són una forma popular i efectiva de consumir aquesta planta. A mesura que la legalització del cànnabis s’expandeix a tot el món, cada cop més persones estan interessades a aprendre com fer la seva pròpia tintura de cànnabis a casa. En aquest article, us guiaré pas a pas a través del procés de creació d’una tintura de cànnabis d’alta qualitat.

Què és una tintura de cànnabis?

Una tintura de cànnabis és un extracte concentrat de la planta de cànnabis que es fa remullant les fulles, l’escorça o la fruita en alcohol. L’alcohol actua com a solvent i extreu els compostos actius de la planta, com els cannabinoides i els terpens. Les tintures de cànnabis són versàtils i es poden prendre de diverses maneres, com ingerir-les, aplicar-les tòpicament o afegir-les a aliments i begudes.

Beneficis de les tintures de cànnabis

Les tintures de cànnabis ofereixen diversos beneficis per als consumidors. Alguns dels beneficis més destacats inclouen:

1. Dosificació precisa

Les tintures de cànnabis permeten una dosificació precisa, ja que es poden mesurar fàcilment amb gotes. Això és especialment útil per a aquells que volen controlar la seva dosi de cànnabis amb precisió.

2. Absorció ràpida

Quan es pren sublingualment, és a dir, sota la llengua, les tintures de cànnabis s’absorbeixen ràpidament al torrent sanguini a través de les glàndules i els vasos sanguinis de la boca. Això permet una absorció més ràpida i una acció més ràpida dels compostos actius del cànnabis.

3. Versatilitat

Les tintures de cànnabis es poden prendre de diverses maneres, cosa que les fa molt versàtils. Pots ingerir-les directament, afegir-les a aliments i begudes, o aplicar-les tòpicament a la pell. Això us ofereix opcions per adaptar el consum de cànnabis a les vostres necessitats i preferències personals.

Com fer una tintura de cànnabis a casa?

Ara que coneixes els beneficis de les tintures de cànnabis, és hora d’aprendre com fer la teva tintura a casa. Seguiu aquests passos per crear una tintura de cànnabis d’alta qualitat:

Pas 1: Reuneix els ingredients i materials necessaris

Per fer una tintura de cànnabis a casa, necessitaràs els següents ingredients i materials:

– Cannabis sec i mòlt: Pots fer servir cabdells, retallades o restes de la planta de cànnabis.

– Alcohol d’alta graduació: L’alcohol actua com a solvent i extreu els compostos actius del cànnabis. Pots fer servir alcohol de gra, vodka o rom d’alta graduació.

– Flascó de vidre amb tapa hermètica: Necessitaràs un flascó de vidre fosc amb tapa hermètica per remullar i emmagatzemar la tintura.

– Filtre de cafè o gasa: Necessitareu un filtre de cafè o una gasa per filtrar la tintura després de remullar-la.

– Ampolles comptagotes de vidre fosc: Per emmagatzemar la tintura acabada, necessitaràs ampolles comptagotes de vidre fosc per protegir-la de la llum i mantenir-ne la qualitat.

Pas 2: Remulla el cànnabis en alcohol

Col·loca el cànnabis sec i mòlt al flascó de vidre i aboca prou alcohol per cobrir completament el cànnabis. Assegureu-vos que tot el cànnabis estigui submergit a l’alcohol.

Tanca el flascó hermèticament i agita-ho suaument per assegurar-te que el cànnabis estigui ben barrejat amb l’alcohol.

Guarda el flascó en un lloc fosc i fresc durant almenys dues setmanes. Durant aquest temps, l’alcohol extraurà els compostos actius del cànnabis i crearà una tintura concentrada.

Pas 3: Filtra la tintura

Després de dues setmanes, és hora de filtrar la tintura. Col·loca un filtre de cafè o una gasa sobre un recipient i aboca la tintura al filtre. Això eliminarà les restes de cànnabis i deixarà una tintura líquida neta.

Repeteix aquest pas si cal per assegurar-te que la tintura estigui completament filtrada i lliure de partícules de cànnabis.

Pas 4: Emmagatzema la tintura

Aboca la tintura filtrada en ampolles comptagotes de vidre fosc. Assegureu-vos de fer servir ampolles enfosquides per protegir la tintura de la llum, ja que la llum pot degradar els compostos actius del cànnabis.

Emmagatzema les ampolles en un lloc fresc, fosc i sec per mantenir la qualitat de la tintura. La tintura de cànnabis pot durar uns quants mesos si s’emmagatzema adequadament.

Conclusió

Fer la teva pròpia tintura de cànnabis a casa és una manera emocionant de gaudir dels beneficis daquesta planta. Seguiu els passos esmentats anteriorment i podreu crear una tintura de cànnabis d’alta qualitat que s’adapti a les vostres necessitats i preferències personals. Recorda començar amb dosis baixes i augmentar gradualment segons calgui. Gaudeix de la teva tintura de cànnabis casolana!

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad