Inici » Oli, Tintura i Extracte de Cannabis – Beneficis i Usos Medicinals

Oli, Tintura i Extracte de Cannabis – Beneficis i Usos Medicinals

by vivirtusalud
0 comment
un primer plano de un montón de plantas verdes con flores marrones en sus tallos y hojas en la parte superior, David Budd, neblina, una pintura impresionista, les nabis

Introducció

El Cannabis Sativa és una planta medicinal amb nombrosos beneficis per a la salut. En aquest article, explorarem les diferents maneres de preparar i consumir productes derivats d’aquesta planta, com l’oli, la tintura i l’extracte de cànnabis. Aquests productes sutilitzen principalment amb fins medicinals i ofereixen una àmplia gamma de beneficis per al cos humà.

Oli de Cannabis

L’oli de Cannabis és especialment útil en la cura del cos i la pell. Es fa servir per alleujar la inflamació, que és la causa de moltes malalties. L’oli de Cannabis es pot obtenir a través de diferents mètodes d’extracció, com ara els procediments artesanals, mecànics o químics. Els olis artesanals solen conservar millor les propietats organolèptiques de la planta, com ara el sabor, l’aroma i la textura.

Tintura de cànem

Les tintures de Cannabis es preparen en alcohol i contenen una alta concentració de cannabinoides, els components actius de la planta. Aquestes tintures s’ingereixen de manera sublingual, és a dir, es col·loquen sota la llengua per a una millor absorció al torrent sanguini. Les tintures són especialment útils per alleujar diverses malalties on el Sistema Endocannabinoide és present.

Extracte de Cannabis

Hi ha dos tipus d’extractes de Cannabis: els que contenen tots els components actius de la planta i els que només contenen un dels components aïllats, com el CBD. Els extractes complets, que contenen tots els cannabinoides, terpens i flavonoides, són més eficaços que els extractes aïllats. Aquests extractes actuen a l’organisme aconseguint un equilibri entre els diferents sistemes i òrgans del cos humà.

Beneficis i Usos Medicinals

L’oli, la tintura i l’extracte de cànnabis ofereixen una àmplia gamma de beneficis per a la salut. Entre ells hi ha l’alleujament de l’ansietat, l’estrès, la depressió, la migranya, els trastorns de la pell, els trastorns neurològics i els efectes secundaris de la quimioteràpia. Aquests productes també poden ajudar en el tractament de malalties com la fibromiàlgia, la psoriasi i els trastorns del sistema digestiu.

Conclusions

L’oli, la tintura i l’extracte de cànnabis són productes naturals amb nombrosos beneficis medicinals. Aquests productes es fan servir per alleujar diverses malalties i malalties, i ofereixen una alternativa segura i efectiva als medicaments convencionals. Si estàs interessat en utilitzar productes derivats de Cannabis per millorar la teva salut, et recomanem consultar un professional mèdic per obtenir la dosi i el tractament adequats.

You may also like

Utilizamos cookies, al aceptar permites su uso.   
Privacidad